ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Βέρα: Πρέπει να δουλέψουμε στο γκολ

Βέρα: Πρέπει να δουλέψουμε στο γκολ

image

Στην ανάγκη που έχει ο ΟΦΗ να βελτιωθεί στο τομέα του σκοραρίσματος και την πιστή που έχει πως η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της στάθηκε ο νέος τεχνικός του συλλόγου Χαίμε Βέρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα: Πιστεύω πως παίξαμε κάλο ποδόσφαιρο, είχαμε ευκαιρίες και είναι κρίμα που δεν πετύχαμε κάποιο τέρμα. Όμως είμαι ευχαριστημένος απ τα παιδία γατί ήταν δύσκολο για εμάς σήμερα και έπαιξαν με μυαλό και καρδιά. Έχω την πιστή πως θα πάμε καλά στην συνεχεία. Αυτό που πρέπει να αλλάξουμε είναι το γκολ , το σπουδαιότερο πράγμα στο ποδόσφαιρο, γιατί αν και δημιουργούμε ευκαιρίες δεν σκοράρουμε και αυτό θέλει πολύ δουλεία.

Με την σειρά του ο βοηθός του Αλεσάντρο Ίσις ανέφερε: Νομίζω πως ήμασταν ένα κλικ πιο πάνω σήμερα, σε σχέση με το ματς με τον ατρόμητο που ήμασταν καλοί μόνο στο δεύτερο ημίχρονο. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Ξέρουμε πως η κατάσταση είναι δύσκολη για την ομάδα όμως μπορούμε να πάμε καλύτερα και να ξεφύγουμε απ την δύσκολη θέση

Απ την πλευρά του ο Σέρβος τεχνικός της Ξανθής Μέλαν Ράσταβατς δήλωσε πως ήταν ένα κακό ποιητικά παιχνίδι το οποίο επηρεάστηκε απ τα συνεχόμενα παιχνίδια και των δυο ομάδων άλλα και την ιδιαιτερότητα του «Γεντι Κουλέ»: Σίγουρα δεν είδαμε πολύ κάλο ποδόσφαιρο. Ήταν και για τις δυο ομάδες το 7ο παιχνίδι σε 25 μέρες , όποτε ήταν δύσκολο για του παίκτες να είναι 100% συγκεντρωμένοι και να έχουν αρκετή ενεργεία. Νομίζω πως ήταν ένα παιχνίδι που όποιος σκόραρε πρώτος θα το έπαιρνε .Είχαμε και οι δυο τις στιγμές μας στον αγώνα. Επίσης είναι ένα ιδιαίτερο γήπεδο εδώ ,που δεν έχει σχέση με τα υπόλοιπα της Ελλάδας, καθώς έχει μικρότερο πλάτος και οι κερκίδες είναι πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο όποτε είναι δύσκολο να προσαρμοστείς. Παρόλα αυτά είναι σημαντικό που συνεχίσαμε να παίρνουμε βαθμούς και είμαστε έτοιμοι για την δύσκολη συνεχεία. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή τύχη στον ΟΦΗ για το υπόλοιπο της σεζόν όπως και στην δίκια μου ομάδα.

Powered by IT Development