ΑΡΧΙΚΗ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Dalton's: «Όλοι δίπλα στους μαχητές του ονείρου μας»

Dalton's: «Όλοι δίπλα στους μαχητές του ονείρου μας»

image

Ο Εργοτέλης γράφει ιστορία με την παρουσία του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και ο κόσμος του θα είναι εκεί για να στηρίξει αυτή τη προσπάθεια.

Οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας, εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καλούν το φίλαθλο κοινό του Ηρακλείου να παρευρεθεί στο Παγκρήτιο στηρίζοντας το Κρητικό ποδόσφαιρο καθώς όπως αναφέρουν αυτό παίζει αύριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Dalton's:

Οι μέρες πέρασαν απο εκείνη την αγωνιώδη βραδιά μέσα στο Γεντί Κουλέ και το όνειρο συνεχίζετε ... Αυτό το παράλληλο ταξίδι στο κύπελλο που συνδέετε με το κλείσιμο των 90 χρόνων ζωής έχει κι άλλο σταθμό.... Ποίος ξέρει θα συνεχίσουμε την κρουαζιέρα η θα κατέβουμε εδώ στην νήσο των 8.... Όλοι ονειρευόμαστε το εισιτήριο για τους 4 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης όλοι θέλουμε αυτή πορεία να συνεχιστεί... Και όλοι πρέπει είμαστε αύριο στο Παγκρήτιο δίπλα στους μαχητές του ονείρου μας δίπλα στην ομάδα που εχει αποδείξει φέτος οτι το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι όμορφο και ελκυστικό που απέδειξε ότι η εμπειρία μπορεί και να νικηθεί απο τον ενθουσιασμό που αποδεικνύει κάθε μέρα οτι όλοι οι Έλληνες έχουμε το ταλέντο και στυλ να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο με λίγες αλλα καλές προσθήκες ξένων ....... Όνειρο οι 4 -- πίστη στο ωραίο ποδόσφαιρο -- εμπιστοσύνη στους μαχητές μας -- όλοι λοιπόν εκεί στο Παγκρήτιο όπου θα παιχτεί το πρώτο ημίχρονο για δύο διεκδικητές μιας θέσης στους τέσσερεις ...... Υ.Γ. Αύριο στο Παγκρήτιο δεν παίζει ο Εργοτέλης για μια θέση στους τέσσερεις, αύριο στο Παγκρήτιο παίζει το κρητικό ποδόσφαιρο!!!!!

Powered by IT Development