ΑΡΧΙΚΗ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Νίκκι Παπαβασιλείου: «Δείξαμε αντίδραση μετά από μια κακή ήττα»

Νίκκι Παπαβασιλείου: «Δείξαμε αντίδραση μετά από μια κακή ήττα»

image

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη απέναντι στον ΑΟΧ/ Κισσαμικό, ενώ πρόσθεσε ότι το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο.

«Μετά από μια κακή ήττα είχε μεγάλη σημασία να δείξουμε αντίδραση και πόσο θέλουμε αυτό το παιχνίδι ώστε να πάμε στα υψηλά στάνταρ που έχουμε σαν ομάδα. Αυτό έγινε. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και μπήκαμε στο δεύτερο θέλοντας να συνεχίσουμε να έχουμε υψηλό ρυθμό και να διεκδικήσουμε το γκολ.

Πετύχαμε ένα καταπληκτικό γκολ, δουλεμένο μέσα στην προπόνηση. Το τελείωμα ήταν φανταστικό παρότι ο Ηλίας είχε άλλες δύο τέτοιες προϋποθέσεις παρόμοιες. Κράτησε την συγκέντρωση του και έβαλε ένα υπέροχο γκολ.

Είχαμε όλες τις προϋποθέσεις στο παιχνίδι για να έχουμε ένα πιο εύκολο και μεγάλο σκορ. Στα τελευταία λεπτά είχαμε περισσότερο άγχος παρότι δουλέψαμε πολύ καλά και ομαδικά για να κρατήσουμε τον αντίπαλο μακριά απ’ οτιδήποτε επικίνδυνο.

Συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την εμφάνιση, πετύχαμε μια δίκαιη νίκη και νομίζω αξίζουμε αυτό το αποτέλεσμα ώστε να συνεχίσουμε να παλεύουμε.»

Ο κόουτς κλήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για το τι κρατάει απ’ την απόδοση της ομάδας στον πρώτο γύρο και τι θέλει να διορθώσει στο τωρινό ξεκίνημα του νέου.

«Απ’ την αρχή βάλαμε μια φιλοσοφία κάτω και είπαμε κάποια πράγματα. Αυτή η ομάδα έχει στόχο να δημιουργήσει παίκτες μέσα απ’ αυτήν την διαδικασία. Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας παρότι το Κύπελλο είχε ένα κόστος. Ειδικά μετά από κάθε παιχνίδι, είχαμε να διαχειριστούμε την κούραση απ’ την μεγάλη προσπάθεια που έγινε. Μας στοίχισε όμως κάνοντας τον απολογισμό μας ξέρουμε τι πρέπει να διορθώσουμε και στην συνέχεια θα παρουσιαστούμε πιο ώριμοι.»

Μαζί με τον Νίκκι Παπαβασιλείου, μίλησε και ο Ηλίας Τσέλιος τονίζοντάς ότι:

«Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την εμφάνιση του. Όσοναφορά εμάς, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα, έχοντας την κυριαρχία του παιχνιδιού απ’ το πρώτο ημίχρονο. Κάναμε αυτό που δουλεύουμε στην προπόνηση δηλαδή passing game και κατοχή. Δεν είχαμε στο πρώτο μέρος κάποια προσπάθεια αλλά στην επανάληψη μπήκαμε με την ίδια θέληση και διάθεση.

Μπήκε το γκολ μετά από μια ωραία ομαδική προσπάθεια. Μετά κλειστήκαμε πίσω γιατί το γήπεδο δεν βοηθούσε πολύ στο να αναπτυχθούμε και ήρθε το αποτέλεσμα το οποίο αξίζαμε αλλά θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο το σκορ.»

Ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, κλήθηκε να σχολιάσει το γκολ που πέτυχε τονίζοντας ότι:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα το γκολ καθώς βοήθησα την ομάδα. Ήταν το γκολ της νίκης. Αυτό ήρθε έπειτα από τρομερό passing game και ένα πολύ ωραίο τελείωμα το οποίο θα μπορούσε να είχε γίνει άλλες δύο τρεις φορές μέσα στο ματς.

Ο Τσέλιος ρωτήθηκε γιατί η ομάδα δεν αποδίδει σε μεγάλο βαθμό όταν αγωνίζεται εκτός έδρας με τον ίδιο να απαντάει:

Όταν παίζουμε εκτός, τα γήπεδα είναι ακατάλληλα για ποδόσφαιρο. Υπάρχει πολύ λάσπη, λακούβες και εκεί δεν μας βγαίνει το παιχνίδι μας. Αυτό που κάνουμε δηλαδή προπόνηση και πάμε σε ένα άλλο, το οποίο η κάθε ομάδα έχει μάθει να δουλεύει έτσι. Αυτό δεν είναι το δυνατό μας σημείο αλλά θα προσαρμοστούμε στον δεύτερο γύρο είμαι σίγουρος γι’ αυτό αλλά όσων αφορά τα παιχνίδια στο Παγκρήτιο, εκεί αισθανόμαστε πολύ δυνατοί και γι’ αυτό έρχονται τα θετικά αποτελέσματα.»


Powered by IT Development