ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Βέρα:«Αν είχαμε σκοράρει πρώτοι θα μιλούσαμε διαφορετικά τώρα»

Βέρα:«Αν είχαμε σκοράρει πρώτοι θα μιλούσαμε διαφορετικά τώρα»

image

Απογοητευμένος εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα του ΟΦΗ με την Λαμία ο τεχνικός της κρητικής ομάδας Χάιμε Βέρα, ενώ τόνισε πόσο διαφορετικά θα μπορούσε να εξελιχθεί το παιχνίδι αν οι παίκτες του σκόραραν πρώτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χιλιανός:

Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι από την ήττα. Νομίζω πως στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα έπαιξε όπως έπρεπε. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρείς και το μόνο που μας έλειψε ήταν το γκολ, το οποίο αν το –πετυχέναμε θα μιλούσαμε αλλιώς αυτήν την στιγμή.

Σίγουρα είμαστε σε δύσκολη θέση όμως θα παλέψουμε ως το τέλος. Έχουμε ακόμα ελπίδες, καμία ομάδα δεν έχει υποβιβαστεί μαθηματικά ως τώρα. Μπορούμε να τα καταφέρουμε αν συνεχίζουμε να παίζουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο σήμερα και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε στο θέμα του γκολ. Πρέπει να συνεχίσουμε ακόμη περισσότερο δεμένοι και να παλέψουμε για βαθμούς ανεξαρτήτου έδρας. Τα πράγματα είναι δύσκολα, όμως εμείς από αύριο κιόλας θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Οι τελευταίες δέκα μέρες ήταν δύσκολες λόγω και των καιρικών συνθηκών- δεν είχαμε δικό μας γήπεδο να προπονηθούμε και πήγαμε σε κλειστό- για αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδία για την σημερινή προσπάθεια.

Και στην προηγούμενη ομάδα μας στην Χιλή βρισκόμασταν σε παροιμία θέση και παρόλα αυτά καταφέραμε να σωθούμε. Ευελπιστώ πως μπορούμε να πετύχουμε το ίδιο και  με τον ΟΦΗ. Σίγουρα ο κόσμος είναι στενοχωρημένος από την ήττα και περιμένει κάποιο θετικό αποτέλεσμα για να πιστέψει πάλι σε αυτήν.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Λάμιας, Μάκης Χάβος ανέφερε:

Καταρχήν να πω  πως πάντα χαίρομαι όταν παίζω στο Ηράκλειο γιατί είναι ένα μια ωραία ατμόσφαιρα και δυνατή έδρα αν και πάντα ο ΟΦΗ είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Στα του παιχνιδιού, ο ΟΦΗ ήταν πολύ ανώτερος στα πρώτα τριάντα λεπτά, έχασε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να προηγείται ακόμα και 2-0. Μετά το πρώτο μισάωρο ισορροπήσαμε και είχαμε τις στιγμές μας, όμως θα ήταν άδικο για τον ΟΦΗ να προηγηθούμε σε εκείνο το χρονικό σημείο. Με εσωτερικές αλλαγές που κάναμε νομίζω πως  φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας.

Σίγουρα κομβικό σημείο του παιχνιδιού ήταν πως βάλαμε δυο κολλητά γκολ γιατί ο αντίπαλος έχασε την ψυχραιμία του και στο 0-3 το ματς είχε τελειώσει. Σίγουρα η νίκη μας δίνει ένα «μαξιλαράκι» ασφαλείας, όμως δεν πρέπει να επαναπαυτούμε γιατί όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και δεν έχεις «σίγουρους» βαθμούς πουθενά. Θα ήθελα να ευχηθώ τα καλύτερα στον ΟΦΗ γιατί τέτοιες ομάδες αξίζουν να είναι στην Σουπερλίγκ.


Powered by IT Development