ΑΡΧΙΚΗ | Ο ΣΠΟΡ FM | Παπαβασιλείου: «Το πρόβλημα δεν είναι αγωνιστικό αλλά νοοτροπίας»

Παπαβασιλείου: «Το πρόβλημα δεν είναι αγωνιστικό αλλά νοοτροπίας»

image

Ο προπονητής του Εργοτέλη εμφανίστηκε απογοητευμένος στην συνέντευξη Τύπου και σε αυτό που στάθηκε ήταν η νοοτροπία που έφταιξε και ο Εργοτέλης δεν έχει χάσει μόνο το σημερινό ματς αλλά και πολλά ακόμη, ωστόσο αισιοδοξεί πως αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Αναλυτικά:

''Δυστυχώς σπαταλήσαμε ένα ημίχρονο και αυτό δεν έχει να κάνει με τίποτα άλλο εκτός την νοοτροπία μας. Δείξαμε σε όλα τα σημαντικά παιχνίδια και την ποιότητα μας και τις δυνατότητες μας. Χάσαμε 11 ολόκληρους βαθμούς με ομάδες που είναι στις τελευταίες θέσεις και είναι ξεκάθαρο ότι το πρόβλημα δεν είναι αγωνιστικό αλλά νοοτροπίας. Αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες για  να γυρίσουμε το ματς. Δεν τα καταφέραμε και αυτή την εβδομάδα θα έχουμε πολλά να συζητήσουμε με τα παιδιά. Δεν μου αρέσει αυτό το πράγμα. ''

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου ρωτήθηκε για το πώς θα αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση με τον ίδιο να σχολιάζει:

''Είμαστε μια νέα ομάδα με όλα τα χαρακτηριστικά της. Αυτή την νοοτροπία εγώ θα την αλλάξω και ξέρω εγώ πως. Από εκεί και πέρα πρέπει να μαθαίνουμε. Αν δεν το κάνουμε αυτό δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε. ''

Απ' την άλλη ο προπονητής της Σπάρτης Μαρίνος Σαστιας δήλωσε:

Θέλω να ευχαριστήσω τον Εργοτέλη για την φιλοξενία και τον φίλο μου τον Νίκκι Παπαβασιλείου. Πραγματικά έχει φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα που χαίρεσαι να παίζεις αντίπαλος της. Εμείς προσπαθήσαμε πάρα πολύ, ξέραμε τις δυσκολίες του αγώνα με τον πρώτο μας στόχο να είναι να δουλέψουμε πολύ στο αμυντικό κομμάτι και πιστεύω τα καταφέραμε.

 

Αυτός ο βαθμός θα δώσει άλλη ώθηση στην ψυχολογία της ομάδας και θεωρώ ότι αν συνεχίσουμε έτσι με το πάθος και τον ζήλο που δείξαμε θα παραμείνουμε ζωντανοί.


Powered by IT Development