ΑΡΧΙΚΗ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | To τρίποντο είναι σχεδόν δεδομένο

To τρίποντο είναι σχεδόν δεδομένο

image

Ο Εργοτέλης μπορεί να έμεινε στην ισοπαλία με την Σπάρτη (1-1) όμως το παιχνίδι αυτό φαίνεται να μην έχει τελειώσει τουλάχιστον... εξωαγωνιστικά.

Οι φιλοξενούμενοι υπέπεσαν σε ένα μοιραίο λάθος, με τον προπονητή της ομάδας να ρίχνει στο ματς τον Κρασνίκι αντί του Ζαχαριουδάκη στα τελευταία λεπτά του αγώνα αλλά αυτή δεν αναμενόταν να ήταν μια απλή αλλαγή.

Η Σπάρτη με την αποχώρηση του συγκεκριμένου παίχτη έμεινε με έξι ντόπιους στην ενδεκάδα ενώ ο νόμος προβλέπει κάθε παιχνίδι να ολοκληρώνεται με επτά Έλληνες στην σύνθεση της κάθε ομάδας.

Αυτό αναμένεται να έχει κυρώσεις για τους Λάκωνες. Και φυσικά η αρχή είναι το να δωθούν οι τρεις βαθμοί στον Εργοτέλη και μετά να αφαιρεθούν απ' την Σπάρτη άλλοι τέσσερις. Αλλά αυτό που ενδιαφέρει την ομάδα του Ηρακλείου, είναι να πάρει το τρίποντο έστω και με αυτόν τον τρόπο, ο οποίος βέβαια είναι απόλυτα νόμιμος.

Οι άνθρωποι του Εργοτέλη μίλησαν ήδη με τον δικηγόρο τους στην Αθήνα και την Δευτέρα αναμένεται να διαλευκανθεί η υπόθεση με τους ίδιους να θεωρούν σίγουρη την ποινή του αντιπάλου.

Πάντως και ενστάσεις να υπάρξουν που δύσκολα θα συμβεί αυτό αφού η το γεγονός μιλάει από μόνο του, η ΠΑΕ θα κάνει τα πάντα ώστε να επικρατήσει η δικαιοσύνη.

 

Powered by IT Development