ΑΡΧΙΚΗ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Νίκκι Παπαβασιλείου: «Περήφανος για την προσπάθεια»

Νίκκι Παπαβασιλείου: «Περήφανος για την προσπάθεια»

image

Περήφανος για την προσπάθεια τον παικτών του και την πορεία της ομάδας στο θεσμό του Κυπέλλου δήλωσε στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο προπονητής του Εργοτέλη Νίκκι Παπαβασιλείου επισημαίνοντας ότι πλέον το πρωτάθλημα έχει τον πρώτο λόγο.

Αναλυτικά:

«Ήρθαμε να παίξουμε τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου απέναντι σε μια πολύ ομάδα με άλλα μεγέθη και άλλο μπάτζετ παρ όλα αυτά παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Προσπαθήσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας και νομίζω ότι όλοι είδατε πως παίξαμε καλά και διεκδικήσαμε το ματς. Μέχρι το 80’ είμαστε μέσα στην υπόθεση πρόκριση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήταν μια φανταστική διαδρομή ο θεσμός του Κυπέλλου για εμάς.

Έχοντας μια νεαρή ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας διεκδικήσαμε παιχνίδια όπως με τον ΠΑΟΚ ενώ αποκλείσαμε όπως ο Αρη και  ήρθαμε σήμερα εδώ να διεκδικήσουμε κάτι που δεν έχει καταφέρει έως τώρα στην ιστορία του ο Εργοτέλης. Μπορεί να μην τα καταφέραμε ωστόσο νομίζω το σκορ είναι μαγική εικόνα από το πως ήταν το παιχνίδι. Πραγματικά είμαι περήφανος γι αυτή την προσπάθεια. Τα παιδιά που θέλουν να κάνουν καριέρα που έχουμε αρκετά που μπορούν να πάνε ψηλά στο ποδόσφαιρο αυτές οι εμπειρίες μπορούν να τα βοηθήσουν για την μετέπειτα καριέρα τους. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Αστέρα και να ευχηθώ να έχει καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Για μας τελειώνει εδώ αυτός ο θεσμός και επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα όπου στόχος μας είναι να είμαστε στην 10αδα και να διεκδικήσουμε αν μπορούμε  την δεύτερη θέση από την οποία δεν είμαστε και πολύ μακριά.»

Powered by IT Development