ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Βέρα: «Δεν έχει τελειώσει ακόμα το πρωτάθλημα»

Βέρα: «Δεν έχει τελειώσει ακόμα το πρωτάθλημα»

image

Ικανοποιημένος έμεινε από την προσπάθεια του ομάδας του αλλά όχι από το αποτέλεσμα ο προπονητής του ΟΦΗ, Χάιμε Βέρα μετά και την λευκή ισοπαλία που απέσπασε στο «Γεντί Κουλέ» των κρητικών απέναντι στη Λάρισα.

Παρόλα αυτά εξέφρασε την πίστη του πως θα καταφέρει η ομάδα του να παραμείνει στην κατηγορία εφόσον δεν έχει τελειώσει ακόμα το πρωτάθλημα και απομένουν 7 αγώνες μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χιλιανός:

“Σήμερα είχαμε ένα δύσκολο αγώνα, είχαμε την μπάλα 80 λεπτά και παίζαμε στο μισό γήπεδο αλλά δεν είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε τον αγώνα, πρέπει όμως να συνεχίσουμε να δουλεύουμε καλά, σαν ομάδα, εγώ είδα τον ΟΦΗ να παίζει σαν ομάδα και αυτό είναι σπουδαίο για εμάς αλλά είναι και κρίμα που δεν κερδίσαμε και αυτό είναι το πιο σπουδαίο στο ποδόσφαιρο, και κρίμα που δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ.

Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να παίζουμε καλή μπάλα και καλύτερη αν γίνεται. Εμείς είμαστε καλά γιατί ξέρουμε πως δουλεύουμε και έχουμε ακόμα 7 αγώνες. Κάθε φορά λέμε έχουμε 7-8 αγώνες, εντάξει, ακόμα δεν τελείωσε το πρωτάθλημα και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί με τους παίκτες και να έχουμε στο μυαλό ότι ακόμα έχουμε την ευκαιρία να τα καταφέρουμε

Ήταν δύσκολη προσπάθεια, την τελευταία φορά χάσαμε εδώ και είπα στα παιδιά να υπάρχει λίγο προσοχή πίσω και μπροστά θα βάλουμε γκολ. Τα πήγαμε καλά πίσω αλλά εντάξει το ποδόσφαιρο είναι έτσι και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Όλοι θέλαμε να κερδίσουμε, χρειάζεται τώρα όμως υπομονή, στο μυαλό και στην καρδιά και θα δούμε τι θα κάνουμε μέχρι το τελευταίο ματς.”

Στην αντίπερα όχθη, ο Τζιανλούκα Φέστα δήλωσε πως ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν έπρεπε με τίποτα να χάσουν και θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής της Λάρισας:

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι βάση της φυσικής κατάστασης, ήταν σημαντικό να μην χάσουμε αυτό το παιχνίδι, δεν τους επιτρέψαμε να μας κάνουν τόσες πολλές ευκαιρίες, εκτός από το δεύτερο ημίχρονο που ο τερματοφύλακας μας έκανε κάποιες καλές αποκρούσεις. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο”.

 

Powered by IT Development