ΑΡΧΙΚΗ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Έτοιμος ο Εργοτέλης, χωρίς Μαζουλουξή και Κοιλιάρα η αποστολή

Έτοιμος ο Εργοτέλης, χωρίς Μαζουλουξή και Κοιλιάρα η αποστολή

image

Οι ''κιτρινόμαυροι'' μεταφέρονται στα γειτονικά Χανιά για να αντιμετωπίσουν τον Πλατανιά για την 21η αγωνιστική της Football League, με τον Νίκκι Παπαβασιλείου να ανακοινώνει σήμερα την αποστολή.

Ο Εργοτέλης θα πάει με 18 ποδοσφαιριστές στα Περιβόλια και θα αναζητήσει το διπλό που θα πρέπει να μοχθήσει για να το πάρει καθώς ο Πλατανιάς όπως είχε δείξει και στο πρώτο ματς είναι ένας αρκετά δύσκολος αντίπαλος.

O Kοιλιάρας και ο Μαζουλουξής έχουν τεθεί νοκ αουτ αφού ο πρώτος ταλαιπωρείται από ίωση ενώ ο δεύτερος έχει τεθεί δύο εβδομάδες εκτός λόγω τραυματισμού στον τετρακέφαλο.

Σίγουρα η ψυχολογία είναι με το μέρος του Εργοτέλη μετά την τεράστια νίκη κόντρα στον Βόλο αλλά η κούραση είναι δεδομένο ότι θα υπάρχει.

Το ίδιο ισχύει και για τον Πλατανιά ο οποίος δίχως τον Μπιανκόνι το βαρύ του πυροβολικό που είναι τιμωρημένος, θα προσπαθήσει κόντρα στην κόπωση απ' τα συνεχόμενα ματς να πάρει ότι πιο θετικό μπορεί απέναντι στην σκληροτράχηλη ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου.

Αναλυτικά η αποστολή του Εργοτέλη:

Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μπάχανακ, Προβυδάκης, Μπρους, Χατζηδίμπας, Γροντής, Τσέλιος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Κατσούρι, Ιατρούδης, Ροβίθης, Μανουσάκης, Έφορντ, Καπνίδης

Powered by IT Development