ΑΡΧΙΚΗ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Τώρα έχει την ευκαιρία του... ο Εργοτέλης

Τώρα έχει την ευκαιρία του... ο Εργοτέλης

image

Ίσως μπορεί να πρόκειται για το ματς της χρονιάς αυτό που ακολουθεί για τον Εργοτέλη κόντρα στην Κέρκυρα με την οποία βρίσκεται ισόβαθμος.

Με την εντυπωσιακή νίκη απέναντι στον Ηρόδοτο και την ψυχολογία να βρίσκεται στα ύψη ο Εργοτέλης ήδη μπήκε σε τροχιά Κέρκυρας, σε ένα παιχνίδι που η νίκη είναι μονόδρομος.

Οι ''Φαίακες'' οι οποίοι δεν βρίσκονται και στο καλύτερο τους φεγγάρι μετά από συνεχή αρνητικά αποτελέσματα, βρίσκονται στην ίδια βαθμολογική θέση (5η) με τον Εργοτέλη έχοντας 34 βαθμούς.

Αυτό σημαίνει ότι με τρίποντο οι κιτρινόμαυροι τους, αφήνουν πίσω και το κυνήγι της 2ης θέσης ξαναζωντανεύει καθώς η απόσταση απ' τους ''μπροστά'' δεν είναι και τόσο μεγάλη. Άλλωστε οι άνθρωποι στην ομάδα με πρώτο τον Νίκκι Παπαβασιλείου το έχουν δηλώσει πως παίζουν για την κατάκτηση αυτής.

Τα αρνητικά αποτελέσματα και η απομάκρυνση απ' την κορυφή που τον είχαμε συνηθίσει στην αρχή τον Εργοτέλη δεν τον πτοούν.

Μια εκτός έδρας νίκη απέναντι σε έναν τόσο ανταγωνιστικό αντίπαλο βέβαια θα σημάνει ένα ''ξεμπούκωμα'' και μια ψυχολογική ανάταση για τα σερί αρνητικά αποτελέσματα μακριά απ' το Παγκρήτιο.

Όμως ο Νίκκι Παπαβασιλείου έχει ξεκινήσει να καταστρώνει σχέδια και να βυθίζει το μυαλό με σκέψεις για το πώς θα καλυφθούν δύο σημαντικά κενά.

Δίχως Ιατρούδη ο οποίος έχει εθνικές υποχρεώσεις το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με την Ελπίδων και χωρίς Μπάτζιο όπου είναι τιμωρημένος, ο Εργοτέλης θα προσπαθήσει να πάρει μεγάλο τρίποντο απέναντι στην Κέρκυρα.

Τα προβλήματα ναι είναι πολλά, η πίστη όμως για την επίτευξη των στόχων μεγάλη.

Powered by IT Development