ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | Γ ΕΘΝΙΚΗ | Σουτζής: Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο

Σουτζής: Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο

image

Στο γεγονός πως έχασε το καθαρό μυαλό ενάντια στο Αιγάλεω που έπαιζε με 10 παίχτες στάθηκε ο προπονητής του ΠΟΑ Μάνος Σουτζής.

Ο τεχνικός του ΠΟΑ αρχικά ευχήθηκε στον άτυχο Βέρμπη να επιστρέψει δυνατός στα γήπεδα και στην συνέχεια τόνισε πως πρέπει να δουλέψει περισσότερο με την ομάδα του. Μάλιστα στάθηκε και στο κενό του Μπουτσάκη το οποίο δεν καλύφθηκε.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη τύπου:

<<Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μια καλή ομάδα η οποία είναι από τα φαβορή για το πρωτάθλημα και θα υπήρχαν δυσκολίες. Ξεκινήσαμε καλά, ελέγχαμε το παιχνίδι, βγαίναμε με προϋποθέσεις στις αντεπιθέσεις, αλλά η αποβολή γύρισε μπούμερανγκ σε εμάς.

Χάσαμε το καθαρό μυαλό που είχαμε και σε κάποια στιγμή νόμιζα ότι εμείς παίζαμε με 10 παίχτες. Ο αντίπαλος έκανε ευκαιρίες, αλλά από στιγμές που εμείς είχαμε την μπάλα. Είχαμε κι εμείς ευκαιρίες για κάτι καλύτερο.

Δεν έχω παράπονο από την αγωνιστικότητα και το πάθος των παιχτών μας. Η ήττα που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι έκανε επιτακτική την ανάγκη για νίκη σήμερα. Μας λείπει ένας παίχτης στο κέντρο πήραμε τώρα κάποιον και πιστεύω πως θα γίνουμε καλύτερη ομάδα.

Θα πρέπει στην συνέχεια να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε περισσότερο. Την τελευταία στιγμή χάσαμε τον Μπουτσάκη που ήταν το μυαλό της ομάδας μας και δεν μπορέσαμε να το αναπληρώσουμε. Στηρίζω τους παίχτες μας, είναι καλοί και τους έχω εμπιστοσύνη έτσι θα συνεχίσουμε και θα παλεύουμε κάθε ματς για να πετύχουμε τον στόχο μας.>>

Powered by IT Development