ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Παπαδόπουλος: «Συγχαρητήρια στους παίκτες αλλά και στον κόσμο»

Παπαδόπουλος: «Συγχαρητήρια στους παίκτες αλλά και στον κόσμο»

image

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Βέροια.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, παρότι όλοι πίστευαν ότι ήταν εύκολο. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά με πάθος, είχαμε ένταση, είχαμε ευκαιρίες και δυο δοκάρια και παρόλο που κάποιες στιγμές είχαμε πρόβλημα στον άξονα, τελικά το πρώτο ημίχρονο πήγε καλά και φύγαμε με 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε με το πρόβλημα του Κουτσιανικούλη που έχει κάποιες ενοχλήσεις στην φτέρνα αλλά πιστεύω πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Στο δεύτερο ημίχρονο πετύχαμε ένα ακόμα γκολ και το παιχνίδι τελείωσε. Κατά διαστήματα έπρεπε να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στις στατικές φάσεις. Πρέπει να πω μπράβο στους παίκτες. Για εμάς και αυτό το ματς ήταν τρεις βαθμοί και πάμε στο επόμενο παιχνίδι, που είναι εξίσου σημαντικό. Συγχαρητήρια σε όλους και συγχαρητήρια στον κόσμο, τους ευχαριστούμε. Θα επαναλάβω ότι υπάρχει μια θετική αύρα προς την ομάδα και έτσι πρέπει να προχωρήσουμε».

 

Για το παιχνίδι τοποθετήθηκε και ο προπονητής της Βέροιας, Απόστολος Τερζής, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στον ΟΦΗ και του ευχήθηκε να έχει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να πραγματοποιήσει τους στόχους του. Σχετικά με την ομάδα του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε μια ομάδα με πολλά προβλήματα. Περνάμε δύσκολες στιγμές, δεν ξέρουμε αν θα υπάρχουμε αύριο. Το σίγουρο είναι πως για όσο συνεχίσουμε θα έχουμε σε κάθε παιχνίδι 13 με 14 παιδιά. Είναι μικρό το ρόστερ μας». Για το παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ δήλωσε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του έκανε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.

Powered by IT Development