ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | ΤΟΠΙΚΟ | Στο κέντρο «Αγ. Σπυρίδων» η ομάδα των Κορφών

Στο κέντρο «Αγ. Σπυρίδων» η ομάδα των Κορφών

image

Το Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Άγιος Σπυρίδων» στον Κρουσώνα επισκέφθηκαν το Σάββατο (21/12) οι άνθρωποι της ομάδας των Κορφών.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, επικεφαλής του Δ.Σ, ο προπονητής και ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεναγήθηκαν σε όλο το χώρο του Κέντρου. Αρχικά τους έγινε μια εισαγωγική ενημέρωση για τη λειτουργία και τη δομή του Κέντρου και αργότερα όλα τα παιδιά του Κέντρου τους τραγούδησαν τα κρητικά κάλαντα!

Στην συνέχεια, οι άνθρωποι των Κορφών περιηγήθηκαν σε όλο το κέντρο, όπου είδαν και τα παιδιά στις τάξεις τους, τα οποία αυτό τον καιρό ασχολούνται πυρετωδώς με την προετοιμασία χριστουγεννιάτικων στολιδιών, τα οποία μπορεί ο κόσμος να προμηθευτεί σε ειδικό περίπτερο αυτές τις μέρες, στην πλατεία Ελευθερίας, ώστε να ενισχυθεί η προσπάθεια τους.

Ακολούθως καταβλήθηκε ένα συμβολικό ποσό για την ενίσχυση του Κέντρου, μια ενέργεια την οποία είχαν σχεδιάσει εδώ και πολύ καιρό, όταν ακόμη ο Στέλιος ήταν ακόμη μαζί μας. Στην μνήμη του λοιπόν, αλλά και προφανώς για βοήθεια στην προσπάθεια του Κέντρου, η ομάδα των Κορφών δώρισε το χρηματικό ποσό.

Σε ανακοίνωσή τους για το θέμα οι άνθρωποι των Κορφών αναφέρουν: «Είναι εξαιρετικά σημαντικό να σκεφτόμαστε και να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, όχι μόνο αυτές τις γιορτινές μέρες, αλλά όποτε είναι αυτό δυνατόν.

Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν, εμείς ως Α.Σ “Κορφές” προβήκαμε σε αυτή την ενέργεια και θα θέλαμε να ενθαρρύνουμε κι άλλα αθλητικά σωματεία να προχωρήσουν σε αντίστοιχες ενέργειες. Θα πρέπει να επισημανθεί πως ο χώρος προσφέρεται για επίσκεψη σχολείων, καθώς στο ίδρυμα λειτουργεί πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του Κέντρου,κ. Γιγουρτάκη και την κ. Έφη για τη συνεργασία.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Κέντρου Ειδικών Παιδιών Άγιος Σπυρίδων πατώντας εδώ!».

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Sporfm

Powered by IT Development