ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | Έτοιμο το Πρωτοδικείο περιμένει τους υποψηφίους

Έτοιμο το Πρωτοδικείο περιμένει τους υποψηφίους

image

Πανέτοιμο για τις δύσκολες "τριπλές" εκλογές του Μαΐου, αλλά και με μια ευχάριστη έκπληξη για τους υποψηφίους, είναι το Πρωτοδικείο Ηρακλείου. Από τις αρχές του μήνα, στο δικαστικό μέγαρο λειτουργεί ειδικό γραφείο, το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με τις επικείμενες εκλογές και έχει την ευθύνη για την διεκπεραίωση της όλης διαδικασίας. Το γραφείο αυτό, το οποίο λειτουργεί στον 1ο όροφο του Πρωτοδικείου,όχι μόνο έχει απαντήσεις επί διαδικαστικών θεμάτων που αφορούν τις εκλογές, αλλά φρόντισε να κάνει πιο εύκολη τη ...ζωή των υποψηφίων. Πως;

Μα λύνοντας για λογαριασμό τους, τον “γρίφο” της σωστής κατάρτισης των φακέλλων των συνδυασμών, που θα πρέπει να κατατεθούν τέλος του Απρίλη στο Πρωτοδικείο για την ανακήρυξη των υποψηφίων. Το Πρωτοδικείο Ηρακλείου πήρε την πρωτοβουλία και μετά από δουλειά μηνών, έχει στη διάθεση των υποψηφίων, για κάθε δήμο χωριστά, αλλά και για την Περιφέρεια Κρήτης, τον τύπο των δηλώσεων κατάρτισης συνδυασμού, τον οποίο θα μπορούν να λάβουν σε ηλεκτρονική μορφή.

Δηλαδή, δεν θα χρειαστεί να προχωρήσουν οι υπεύθυνοι των συνδυασμών στην κατάρτιση των σχετικών φακέλλων, αλλά θα μπορούν να τον προμηθευτούν από το ειδικό γραφείο του Πρωτοδικείου, με όλες τις σχετικές διευκρινήσεις. Με τον τρόπο αυτό και τα λάθη θα αποφευχθούν και δεν θα χρειαστεί να τρέχουν την τελευταία στιγμή για να διορθώσουν ή να συμπληρώσουν κάτι που ξέχασαν.

Το κάλεσμα

Το Πρωτοδικείο Ηρακλείου και η προϊσταμένη Πρόεδρος Πρωτοδικών κ. Ψαράκη, καλούν όλους τους υποψηφίους να περάσουν άμεσα, από το ειδικό γραφείο, προκειμένου να ενημερωθούν πως θα προχωρήσουν στην σωστή κατάρτιση των δηλώσεων συνδυασμού, αλλά και να λάβουν ηλεκτρονικά τον τύπο της κατάρτισης δηλώσεως συνδυασμού.

Το ειδικό γραφείο λειτουργεί στον 1ο όροφο του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου, στο γραφείο 18 και υπεύθυνη είναι η γραμματέας του Πρωτοδικείου κ. Άννα Τερζάκη η οποία διαθέτει μεγάλη εμπειρία και γνώση της εκλογικής διαδικασίας. Το συγκεκριμένο γραφείο, είναι στη διάθεση υποψηφίων και κόσμου, καθημερινά από τις 7 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Το πρώτο “ραντεβού”, του εκλογικού μηχανισμού του Πρωτοδικείου Ηρακλείου με τους υποψηφίους είναι σε λίγες εβδομάδες. Το βράδυ της 27ης Απριλίου, λήγει η προθεσμία για την υποβολή των υποψηφιοτήτων και το δικαστήριο Ηρακλείου όπως και όλα τα δικαστικά μέγαρα της χώρας θα είναι ανοιχτό όλη την ημέρα μέχρι τα μεσάνυχτα, για την παραλαβή των φακέλλων με τις υποψηφιότητες.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης Mobile App

Powered by IT Development