ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | Το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα, στο Ηράκλειο

Το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα, στο Ηράκλειο

image

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας του στην Κρήτη αυτή την Πέμπτη 24 Απριλίου, θα επισκεφθεί το νομό Ηρακλείου και συγκεκριμένα το πρόγραμμα του διαμορφώνεται ως εξής:

-   Ηράκλειο, Δημαρχείο - ώρα 10:00 πμ. Θα παραβρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στη συνέντευξη τύπου του υποψηφίου δημάρχου Ηρακλείου Ηλία Λυγερού για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της αυτοδιοικητικής κίνησης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ», στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο, παρουσία του υποψηφίου περιφερειάρχη με το συνδυασμό «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΗΤΗΣ» Μιχάλη Κριτσωτάκη και υποψηφίων δημάρχων.

-  Ίδρυμα Τεχνολογίας Έρευνας, Βούτες - ώρα 11:30 πμ. Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Τεχνολογίας Έρευνας (Ι.Τ.Ε) και σχετική ενημέρωση για θέματα του ιδρύματος.

-   Πανεπιστήμιο Κρήτης, Βούτες - ώρα 12:30 μμ. Σύντομη επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης στις Βούτες.

- Αρκαλοχώρι, ώρα 13:30. Κατάθεση στεφάνου στην πλατεία του Αρκαλοχωρίου στο άγαλμα του κομμουνιστή αγωνιστή, Ναπολέοντα Σουκατζίδη, ο οποίος εκτελέστηκε μαζί με τους υπόλοιπους 199 κρατούμενους του Χαϊδαρίου στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής την Πρωτομαγιά του 1944 από τους Γερμανούς.

-     Βιάννος, Ηρώο Πεσόντων - ώρα  14:30.  Θα μεταβεί στη Βιάννο προκειμένου να αποδώσει φόρο τιμής με κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο Πεσόντων που ανεγέρθηκε στη μνήμη των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας καθώς έως τις 16 Σεπτέμβρη 1943, 401 κάτοικοι της περιοχής εκτελέστηκαν και 980 κατοικίες σε 10 χωριά καταστράφηκαν από τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development