ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ | Περιοδεία στο κέντρο της πόλης για το Μανώλη Συντυχάκη

Περιοδεία στο κέντρο της πόλης για το Μανώλη Συντυχάκη

image

Χθές έγινε περιοδεία στο κέντρο της πόλης και πιο ειδικά στις οδούς Τριφύτσου, Ρενιέρη, Ανωπόλεως και των γειτονικών προς αυτές οδούς ύστερα από πρόσκληση κατοίκων για παρέμβαση της Λαϊκής Συσπείρωσης, προκειμένου να επανέλθει το αίτημα στο δήμο (εκκρεμεί από 13/5/2009 με αρ. πρωτ. 39002) που είχαν καταθέσει 110 κατοίκοι και καταστηματάρχες για ανάπλαση και πεζοδρόμηση των συγκεκριμένων οδών και της ευρύτερης περιοχής.

Στη σχετική ανανακοίνωση αναφέρεται:

Μάλιστα, κάτοικοι και καταστηματάρχες βλέποντας την αδιαφορία της δημοτικής αρχής ζήτησαν από τις τεχνικές υπηρεσίες το ελάχιστο. Δηλαδή το φωτισμό των δρόμων μιας και είναι από τις κεντρικότερες οδούς που έχουν καταστήματα, αλλά και για να διευκολύνονται τα βράδια οι κάτοικοι αφού από μία ώρα και μετά επικρατεί σκοτάδι με ότι κινδύνους έχει αυτό. Και γι' αυτό αδιαφόρησαν!

Όπως φαίνεται, επιβεβαιώνεται η θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης - που ακουμπά στο αίσθημα και τη θέληση κατοίκων και εμπόρων της πόλης - για τροποποίηση των μελετών σχετικά με το ιστορικό κέντρο με άμεση πεζοδρόμησή του, λαμβάνοντας υπ' όψη τις πραγματικές ανάγκες των δημοτών και της αγοράς του Ηρακλείου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι χρειάζεται μια δημοτική αρχή που να πάει κόντρα στα μεγάλα συμφέροντα που εμποδίζουν την εξέλιξη αυτή. Η Λαϊκή Συσπείρωση θέλει και μπορεί. Το αποδεικνύει καθημερινά με τους αγώνες της. Το απέδειξε στον κοινό αγώνα της, με τους κατοίκους και εμπόρους της οδού Κατεχάκη. Όταν υπάρχει θέληση και αγωνιστική επαγρίπνυση όλα μπορούν να γίνουν. Με την ισχυροποίηση της Λαϊκής Συσπείρωσης, οι συνδημότες θα έχουν έκαν ικανό και ισχυρό σύμμαχο στην προσπάθεια για να κάνουμε το Ηράκλειο, την πόλη των προσδοκιών μας.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης Mobile App

Powered by IT Development