ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ | Ο Ευριπίδης Κουκιαδάκης στη... Γόρτυνα

Ο Ευριπίδης Κουκιαδάκης στη... Γόρτυνα

image

Στο δήμο Γόρτυνας βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ευριπίδης Κουκιαδάκης και μέλη του συνδυασμού “Κρήτη Πρώτη Δύναμη”.

Ξεκίνησαν από το χωριό Βουρβουλίτης, και συνέχισαν στα χωριά Χουστουλιανά, Μητρόπολη, Πλάτανος, Πλώρα

Απεσωκάρι, Βασιλικά Ανώγεια, Βαγιονιά, Στάβιες, Διονύσι, Στέρνες, Ασήμι, Σοκαρά, Λούρες, Στόλοι , Γκαγκάλες και Άγιοι Δέκα.

Στις επαφές που έγιναν ο αντιπεριφερειάρχης αλλά και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το έργο που έχει γίνει ειδικά στον αγροτικό τομέα με στόχο την στήριξη του εισοδήματος των παραγωγών. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην προσπάθεια ανάδειξης της ποιότητας των κρητικών προϊόντων, μέσα από την ενιαία ονομασία «ΚΡΗΤΗ», ισχυροποιώντας τη θέση τους στις αγορές εσωτερικού και εξωτερικού. Όπως ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης ήδη έχουν πιστοποιηθεί 161 προϊόντα με το σήμα ποιότητας και εντοπιότητας-brand name "ΚΡΗΤΗ", δηλαδή την ενιαία ταυτότητα, βάσει της οποίας τα προϊόντα μας θα υποστηρίζονται στις διεθνής και εγχώριες αγορές. Κάλεσε δε παραγωγούς και τυποποιητές αγροτικών προϊόντων να συμμετέχουν στο πρόγραμμα πιστοποίησης καθώς με τον τρόπο αυτό η προστιθέμενη αξία στα προϊόντας τους, δηλαδή στην ίδια τους τη δουλειά θα είναι ιδιαίτερα σημαντική.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0

Powered by IT Development