ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ | Στο Μεραμβέλο ο Σταύρος Αρναουτάκης

Στο Μεραμβέλο ο Σταύρος Αρναουτάκης

image

Ενθουσιώδης αλλά και εγκάρδια ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν οι κάτοικοι της περιοχής του Μεραμβέλου Λασιθίου στον  υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη κατά τη περιοδεία του στην περιοχή.

Ο κ. Αρναουτάκης συνοδευόμενος από την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Πελαγία Πετράκη καθώς και  υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του Λασιθίου του συνδυασμού  "Κρήτη Πρώτη Δύναμη", είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με αγροτικούς και πολιτιστικούς φορείς, ,με επιχειρηματίες  αλλά και με πολίτες.

Το εγκάρδιο κλίμα ,η αποδοχή του επικεφαλής αλλά και των μελών του συνδυασμού από τους πολίτες στο Μεραμβέλο έδειξαν για μία ακόμα φορά πως ο κόσμος έχει κρίνει θετικά το έργο, την παρουσία του Σταύρου Αρναουτάκη και της παράταξης του στην περιφέρεια Κρήτης δίνοντας του και ένα σαφέστατο μήνυμα νίκης στις εκλογές της 18ης Μαΐου.

Στη Νεάπολη ο κ. Αρναουτάκης επισκέφτηκε αρχικά τον μητροπολίτη Πέτρας και Χεροννήσου κ. Νεκτάριο με τον οποίο είχαν μία ιδιαίτερα θερμή και εγκάρδια συζήτηση για θέματα της εκκλησίας.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος περιφερειάρχης, η αντιπεριφερειάρχης και η αντιπροσωπεία των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων του Λασιθίου επισκέφτηκαν στη Νεάπολη δημόσιες υπηρεσίες, ενώ κατά την περιοδεία τους στην πόλη συζήτησαν με πολίτες και επιχειρηματίες θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη της περιοχής. Κοινή διαπίστωση όλων ότι το έργο που έχει επιτελέσει μέχρι σήμερα ο κ. Αρναουτάκης στην περιοχή τους είναι σημαντικό.

Σε εγκάρδιο κλίμα κινήθηκαν και οι συναντήσεις του υποψήφιου περιφερειάρχη Κρήτης με φορείς των αγροτών και του πολιτισμού στην Κριτσά.

Ο κ. Αρναουτάκης ενημερώθηκε από το προεδρείο του ΤΟΕΒ Μεραμβέλου, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε τον Συνεταιρισμό Γυναικών Κριτσάς όπου συζήτησε με το προεδρείο για τις δραστηριότητες αλλά και τα μελλοντικά σχέδια του συνεταιρισμού.

Στη συνέχεια ο επικεφαλής του συνδυασμού "Κρήτη Πρώτη Δύναμη" μετέβη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κριτσάς όπου ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του Νίκο Ζαχαριάδη και τα μέλη της διοίκησης για τις εξαγωγικές προσπάθειες του συνεταιρισμού που διαφημίζουν στο εξωτερικό την ποιότητα του κρητικού λαδιού.

Όπως είπε ο κ. Αρναουτάκης μετά τις εκλογές η Περιφέρεια Κρήτης θα συνεχίσει τις προσπάθειες της ώστε η Κρήτη να αποτελέσει Αγροδιατροφικό πόλο υψηλού  ποιοτικού επιπέδου στον ευρύτερο μεσογειακό, ευρωπαϊκό και διεθνή χώρο.

Παράλληλα η Περιφέρεια Κρήτης θα αναλάβει πρωτοβουλίες για τον συντονισμό των παραγωγών της Κρήτης, με στόχο τη δημιουργία ενιαίων δικτύων διανομής, ώστε οι τουριστικές επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση στα τοπικά προϊόντα ενώ θα εντείνει τις προσπάθειες της για την πιστοποίηση του συνόλου των αγροτικών  προϊόντων της κρητικής γης ως προϊόντων Ονομασίας Προέλευσης, γεωγραφικής ένδειξης, εγγυημένων παραδοσιακών ιδιότυπων προϊόντων, ορεινών και παραδοσιακών.

 

Η περιοδεία του κ. Αρναουτάκη, της κ. Πετράκη και της αντιπροσωπείας των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων του Λασιθίου συνεχίστηκε στο χωριό Κρούστα όπου συζήτησαν με πολιτιστικούς φορείς και κατοίκους της περιοχής θέματα τοπικής ανάπτυξης.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0

Powered by IT Development