ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ | Επίσκεψη Κουκιαδάκη στη ΔΕΥΑΗ

Επίσκεψη Κουκιαδάκη στη ΔΕΥΑΗ

image

Για την πορεία των έργων της ΔΕΥΑΗ που έχουν ενταχθεί από την Περιφέρεια Κρήτης στο ΕΣΠΑ και βρίσκονται σε φάση εκτέλεσης συζήτησαν σήμερα Τρίτη στα γραφεία της δημοτικής επιχείρησης ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης και αντιπροσωπεία υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού "Κρήτη Πρώτη Δύναμη", με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ Γιώργο Στειακάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Κουκιαδάκης ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ για τα έργα που εκτελούνται και χρηματοδοτούνται απο το ΕΣΠΑ τόσο στην πόλη του Ηρακλείου όσο και στα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου.

Ενδεικτικά τα έργα αφορούν: στην κατασκευή δικτύου ύδρευσης στην πόλη του Ηρακλείου προϋπολογισμού 3.008.347 ευρώ, την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την αναβάθμιση του Βιολογικού Καθαρισμού Ηρακλείου, προϋπολογισμού 4.137.720 ευρώ, έργα για την επεξεργασία  λυμάτων των οικισμών Αυγενικής, Βενεράτου και Κερασίων προϋπολογισμού 975.999 ευρώ, την κατασκευή δικτύων ύδρευσης στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη προϋπολογισμού 1.700.042 ευρώ, την κατασκευή δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης στη Φορτέτσα και στην ευρύτερη περιοχή προϋπολογισμού  2.318.452 ευρώ, έργα επεξεργασίας και διάθεσης  λυμάτων στους οικισμούς του Αγίου Μύρωνα, Πυργού, Πενταμοδίουκαι Πετροκέφαλου συνολικού προϋπολογισμού 1.018.469  ευρώ καθώς και αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στην πόλη του Ηρακλείου συνολικού προϋπολογισμού 1.806.263 ευρώ.

Ο κ. Κουκιαδάκης διαβεβαίωσε τον κ. Στειακάκη ότι η συνεργασία και οι προσπάθειες της Περιφέρειας θα συνεχιστούν και μετά της εκλογές. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ ευχαρίστησε τον αντιπεριφερειάρχη αλλά και τον κ. Αρναουτάκη  για τις προσπάθειες που έχουν καταβάλει προκειμένου να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ έργα της ΔΕΥΑΗ που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής του κατοίκων του δήμου Ηρακλείου.

Επίσκεψη στον Κόμβο Σέμελη

 

Μετά την επίσκεψη στη ΔΕΥΑΗ, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης και η αντιπροσωπεία των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού "Κρήτη Πρώτη Δύναμη"  μετέβησαν στο κόμβο Σέμελης στο δρόμο των Μαλάδων όπου σήμερα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής  του κόμβου οι οποίες χρηματοδοτήθηκαν απο την Περιφέρεια Κρήτης.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0

Powered by IT Development