ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ | Ο Σταύρος Αρναουτάκης στο Οροπέδιο Λασιθίου

Ο Σταύρος Αρναουτάκης στο Οροπέδιο Λασιθίου

image

"Mήνυμα νίκης" στις αυτοδιοικητικές εκλογές έστειλαν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των στελεχών του συνδυασμού "Κρήτη Πρώτη Δύναμη", οι κάτοικοι του Οροπεδίου Λασιθίου, στη διάρκεια της περιοδείας του υποψήφιου περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη σε οικισμούς της περιοχής.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση:

"Η ενθουσιώδης αλλά και εγκάρδια υποδοχή που επεφύλαξαν οι κάτοικοι του Οροπεδίου Λασιθίου στον επικεφαλής του συνδυασμού "Κρήτη Πρώτη Δύναμη", που επέλεξε να βρεθεί κοντά τους ανήμερα της Πρωτομαγιάς, αποδεικνύουν ότι οι πολίτες του Λασιθίου κρίνουν θετικά το έργο του κ. Αρναουτάκη και αναγνωρίζουν τις προσπάθειες της Περιφέρειας Κρήτης για ανάπτυξη της περιοχής τους με γνώμονα τον συγκρητισμό".

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης συνοδευόμενος από την αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Πελαγία Πετράκη και κλιμάκιο υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού "Κρήτη Πρώτη Δύναμη" στο νομό Λασιθίου ξεκίνησε την περιοδεία του το απόγευμα από το Τζερμιάδο, όπου συζήτησε με κατοίκους αλλά και με τους υποψήφιους δημάρχους κ. Μ. Περυσινάκη και Γ. Στεφανάκη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και ο πρωτογενής τομέας.

Αναλύοντας το πρόγραμμα του συνδυασμού του ο κ. Αρναουτάκης τόνισε ότι η Περιφέρεια Κρήτης θα αναλάβει πρωτοβουλίες για τον συντονισμό των παραγωγών της Κρήτης, με στόχο τη δημιουργία ενιαίων δικτύων διανομής, ώστε οι τουριστικές επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση στα τοπικά προϊόντα ενώ θα εντείνει τις προσπάθειες της για την πιστοποίηση του συνόλου των αγροτικών προϊόντων της κρητικής γης ως προϊόντων Ονομασίας Προέλευσης, γεωγραφικής ένδειξης, εγγυημένων παραδοσιακών ιδιότυπων προϊόντων, ορεινών και παραδοσιακών.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης επισκέφτηκε επίσης στο Τζερμιάδο το Κέντρο Υγείας όπου συζήτησε με τους γιατρούς τα προβλήματα του Κέντρου.

Στη συνέχεια ο κ. Αρναουτάκης μετέβη στον Εμποροβιοτεχνικό και Επαγγελματικό Σύλλογο Οροπεδίου Λασιθίου όπου συζήτησε με το προεδρείο αλλά και επαγγελματίες για θέματα υποδομών και ανάπτυξης. Ανάλογες συζητήσεις έγιναν και με καταστηματάρχες κατά τη διάρκεια της περιοδείας του περιφερειάρχη στην αγορά του Τζερμιάδου.

Η περιοδεία του κ. Αρναουτάκη, της κ. Πετράκη και της αντιπροσωπείας των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων του Λασιθίου συνεχίστηκε στα χωριά Άγιος Γεώργιος και Ψυχρό όπου συζήτησαν με πολιτιστικούς φορείς και κατοίκους της περιοχής θέματα τοπικής ανάπτυξης.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0

Powered by IT Development