ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ | Στ' Ανώγεια ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Σεραφείμ Τσόκας

Στ' Ανώγεια ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Σεραφείμ Τσόκας

image

Τον Δήμαρχο Ανωγείων, κ. Σωκράτη Κεφαλογιάννη, επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, κ.Σεραφείμ Τσόκας, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Ρεθύμνου, κ. Κώστα Δανδουλάκη και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» στο Δημαρχείο των Ανωγείων.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής και ο Δήμαρχος, κ. Σωκράτης Κεφαλογιάννης, αναφέρθηκε στην σύμβαση κατασκευής του έργου του δρόμου Ηράκλειο-Τύλισο-Ανώγεια, που υπογράφηκε επί των ημερών του Σ. Τσόκα στην Περιφέρεια Κρήτης, και του τμήματος του δρόμου, στο κάμπο του Στρούμπουλα, το οποίο και έχει υλοποιηθεί.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Τσόκα , χαρακτήρισε ως σημαντική στιγμή αυτή της υπογραφής, επισημαίνοντας ότι ταυτίστηκε με ένα όραμα του αείμνηστου Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Επίσης, απευθυνόμενος στον κ. Τσόκα είπε ότι έδιναν ένα κοινό αγώνα που αφορούσε στα Ανώγεια και ο αγώνας αυτός, όπως τόνισε, είναι ευχάριστος.

«Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια της κρίσιμης εκείνης περιόδου και εύχομαι κάθε επιτυχία στον συνδυασμό και στον καθένα ξεχωριστά από εσάς στις επικείμενες εκλογές γιατί ο στόχος, που είναι η Κρήτη, είναι ο έρωτας όλων μας» επεσήμανε ο Δήμαρχος Ανωγείων .

Ο κ. Τσόκας ευχαρίστησε τον κ. Κεφαλογιάννη για τα θερμά του λόγια, τον χαρακτήρισε ένα Δήμαρχο «πρότυπο», ένα νέο άνθρωπο δραστήριο και δυναμικό.

Του ευχήθηκε να συνεχίσει να δημιουργεί, γιατί τα Ανώγεια όπως είπε, είναι ένα ιδιαίτερο χωριό που έχει ανάγκη από την βοήθεια όλων και τουλάχιστον από την δική μας πλευρά την είχε και πάντα θα την έχει, γιατί είναι κάτι ξεχωριστό.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης θυμήθηκε την εποχή που ο αξέχαστος Γιάννης Κεφαλογιάννης τον έφερνε στα Ανώγεια και ο Σ. Τσόκας του έλεγε «έτσι όπως πας θα με κάνεις Ανωγειανό» και η απάντηση του Γιάννη Κεφαλογιάννη ήταν «τιμή σου…τιμή σου».

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0

Powered by IT Development