ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ | Ο Μ. Παπαστεφανάκης στηρίζει Βασίλη Λαμπρινό

Ο Μ. Παπαστεφανάκης στηρίζει Βασίλη Λαμπρινό

image

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Δύναμη Πολιτών» με επικεφαλής τον πρώην Πρόεδρο του Δικηγορικού  Συλλόγου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, φιλοδοξεί να αναλάβει την ευθύνη των δημοτικών μας πραγμάτων.

Είναι μια κίνηση πραγματικά αδέσμευτη και ακηδεμόνευτη από κόμματα. Συμμετέχουν στο συνδυασμό της συμπολίτες μας καταξιωμένοι και αξιόλογοι που εκφράζουν όλες τις πολιτικές δυνάμεις στον κοινωνικό χώρο. Υπόσχονται βάσιμα να δώσουν μια διαφορετική πορεία στο Δήμο Ηρακλείου. Φιλοδοξούν πέρα από τα καθημερινά και χρόνια προβλήματα του δημότη, να φωτίσουν και να αναδείξουν σε πολύ ευρύτερους χώρους το πρόσωπο του Δήμου που δεν λησμονεί την Κνωσό, τον Θεοτοκόπουλο, τον Καζαντζάκη και όλους τους σύγχρονους ανθρώπους των γραμμάτων, των τεχνών και των αγώνων. Που δεν λησμονεί την ιστορική του ευθύνη και μπορεί να γίνει Κέντρο Μεσογειακών Πολιτισμικών Εξελίξεων και εκδηλώσεων, αξιοποιώντας ταυτόχρονα το πλούσιο φυσικό περιβάλλον και την ιστορία των δημοτικών διαμερισμάτων.

Υπόσχεται η «Δύναμη Πολιτών» να δώσει μια σημαντική κοινωνική και πολιτική διάσταση που τόσοι συμπολίτες μας την έχουν ανάγκη.

Η όποια εξουσία οφείλει να έχει ανθρώπινο πρόσωπο. Το ήθος και η εντιμότητα, οι ικανότητες και η ανιδιοτέλεια του Βασίλη Λαμπρινού και η ιστορία των καταξιωμένων συνεργατών του εγγυώνται την αλλαγή πορείας στο Δήμο Ηρακλείου.

Ως δημότης αυτού του Δήμου, συνεπής στις αρχές και τις αξίες μου για τις οποίες αγωνίστηκα και αγωνίζομαι, δηλώνω με αίσθημα ευθύνης ότι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές  ΣΤΗΡΙΖΩ  την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Δύναμη Πολιτών» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development