ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ | Ερωτήματα για το νερό από τους Ενεργούς Πολίτες

Ερωτήματα για το νερό από τους Ενεργούς Πολίτες

image

Η ανακοίνωση των "Ενεργών Πολιτών"

Βαδίζουμε στην Άνοιξη και αντί αφθονίας στην προμήθεια νερού σημειώνονται συνεχείς διακοπές και πολυήμερες ελλείψεις. Κύριο θύμα αυτό τον καιρό οι κάτοικοι της Φορτέτσας, χωρίς να γλυτώνουν στον Αη Γιάννη ή στις Πατέλες. Ακόμη και για την καθημερινή χρήση είναι αναγκασμένα τα φτωχά νοικοκυριά του Ηρακλείου να χρησιμοποιούν εμφιαλωμένο νερό ή να το μεταφέρουν με δοχεία από μακριά, όπως στα κατοχικά ή μετακατοχικά χρόνια: Αυτά υπομένουν οι δημότες Ηρακλείου με τα κατορθώματα του ... Δημάρχου των έργων!.

Να φαντασθεί δε κανείς ότι το Ηράκλειο έχει απαλλοτριώσει για τις ανάγκες του τα νερά της μισής Κρήτης, από το Οροπέδιο Λασιθίου ως τις Γωνιές κι από τα Μάλια και το Θραψανό ως τον Κρουσώνα!

Το δόγμα πως «νερά υπάρχουν»για αλόγιστες σπατάλες, πάει χέρι-χέρι με το παράλληλο της κομματικής του ηγεσίας που υπηρετεί όλα τούτα τα χρόνια ο κ. Κουράκης. Εφαρμοσμένο ανοικονόμητα στη καθημερινή πρακτική το δόγμα αυτό κρατεί σε αναγκαστική λειψυδρία τους δημότες Ηρακλείου, όπως φτωχοποίησε το λαό μας και η άκριτη διαχείριση του δόγματος για τα λεφτά. Διότι, απλούστατα, η πολιτική τάση στην οποία ανήκει ο σημερινός Δήμαρχος Ηρακλείου ενδιαφέρεται, όχι για τα προβλήματα των δημοτών, αλλά για την εξυπηρέτηση άλλων συμφερόντων.

Από τους δημότες Ηρακλείου θα εξαρτηθεί αν θα δοθεί παράταση ζωής στο καθεστώς αυτό ή θα αλλάξουν σελίδα για να στηρίξουν τα του οίκου τους.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm

Powered by IT Development