ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ | Επιτυχής η διήμερη περιοδεία του Μιχάλη Κριτσωτάκη στα Χανιά

Επιτυχής η διήμερη περιοδεία του Μιχάλη Κριτσωτάκη στα Χανιά

image

Με μηνύματα αισιοδοξίας επέστρεψε από τα Χανιά ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Μιχάλης Κριτσωτάκης.

Από κοινού με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χανίων Γιώργο Αγοραστάκη και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους επισκέφθηκαν περιοχές του νομού.

Το βράδυ του Σαββάτου συμμετείχε στην επίσημη έναρξη της εκλογικής καμπάνιας για τις Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου και την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της κίνησης, στα γραφεία της παράταξης ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΗΤΗΣ στην πόλη των Χανίων.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν εκατοντάδες Χανιώτες και Χανιώτισσες που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όλους τους υποψήφιους της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και να συζητήσουν μαζί τους σε ένα κλίμα φιλικό αλλά ταυτόχρονα φορτισμένο από τον προβληματισμό σχετικά με την κρισιμότητα της κατάστασης της και τις βαριές υποχρεώσεις που δημιουργούνται για την εναλλακτική διοίκηση της Περιφέρειας Κρήτης.

Κηρύσσοντας την έναρξη της προεκλογικής καμπάνιας ο επικεφαλής της κίνησης Μιχάλης Κριτσωτάκης σημείωσε πως «όσοι πιστεύουν την συγκυβέρνηση και τους εντολοδόχους τους στην Κρήτη και ελπίζουν ότι ο κατήφορος τελείωσε θα απογοητευθούν. Από το συρτάρι τους βγαίνουν σιγά σιγά μέτρα που συνιστούν μικρά συνεχή Μνημόνια. Απολύσεις, εκποιήσεις, περικοπές συντάξεων, μηδενισμός των δημόσιων δαπανών άρα νέα φτώχεια για την Περιφέρεια. Αν δεν τους σταματήσουμε η καταστροφή θα είναι ολοσχερής»

Εξ άλλου μιλώντας για το ψηφοδέλτιο της «ΡΣΚ» ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων Γιώργος Αγοραστάκης, τόνισε ότι «η ποιότητα των ανθρώπων του ψηφοδελτίου μας δεν είναι μόνο η διαρκή ς παρουσία όλων σε κάθε κοινωνικό και δημοκρατικό αγώνα. Δεν είναι μόνο ότι είναι απολύτως άφθαρτοι από την διαπλοκή και τις μνημονιακές πολιτικές. Είναι επίσης ότι είναι ένα επιτελεί ανθρώπων που έχουν συμβάλλει με γνώση και εμπειρία στο πρόγραμμά μας. Ένα πρόγραμμα απολύτως συγκεκριμένο για την Κρήτη, ιεραρχημένο και σταθερά προσηλωμένο στις ανάγκες των Κρητικών και της κοινωνίας. Ένα πρόγραμμα αντίθετο στην «παπαγαλία» και στους τυφλοσούρτες της τρόικα που παρουσιάζουν ως πρόγραμμα οι αντίπαλοί μας».

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0

Powered by IT Development