ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | Eπίσκεψη Κριτσωτάκη- Λυγερού σε ΠΑΓΝΗ και ΑΤΕΙ

Eπίσκεψη Κριτσωτάκη- Λυγερού σε ΠΑΓΝΗ και ΑΤΕΙ

image

Συνεχίζοντας τις επαφές και τις συναντήσεις τους με πολίτες και φορείς του νησιού ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Μιχάλης Κριτσωτάκης και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλίας Λυγερός επισκέφθηκαν σήμερα Τρίτη, 06 Μαίου 2014, το ΠΑΓΝΗ και το ΑΤΕΙ.

Αρχικά συναντήθηκαν με το ΔΣ και μέλη του σωματείου των εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ και συζήτησαν μαζί τους για τα προβλήματα των εργαζομένων και του νοσοκομείου καθώς και για τα γενικότερα προβλήματα που γεννά η πολιτική των μνημονίων και του Άδωνη στο χώρο της Υγείας. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν όλους τους χώρους του νοσοκομείου.

Στη συνέχεια, από κοινού με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Σπανού και Κώστα Χρυσόγονο, επισκέφθηκαν το ΑΤΕΙ Κρήτης όπου είχαν διαδοχικές συναντήσεις με τη Διοίκηση του ιδρύματος και εκπροσώπους των εργαζομένων, των εκπαιδευτικών και του ειδικού τεχνικού προσωπικού με τους οποίους συζήτησαν τα προβλήματα του ΑΤΕΙ Κρήτης και τις δυνατότητες που έχει ως ένα από τα καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στη χώρα. Συζήτησαν επίσης για τις δυνατότητες που υπάρχουν για συνεργασία στα θέματα της εκπαίδευσης, της έρευνας, της τεχνολογίας και της καινοτομίας. Οι κ. Λυγερός και Κριτσωτάκης υποσχέθηκαν ότι "από τις νέες θέσεις που θα αναλάβουν στο Δήμο και την Περιφέρεια, θα έχουν με το ΤΕΙ όπως και με τα άλλα εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα πάγια συνεργασία όπως δεν έγινε μέχρι τώρα και έμειναν αναξιοποίητες οι τεράστιες δυνατότητες αυτών των ιδρυμάτων για την Κρήτης και την ανάπτυξή της".

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm

Powered by IT Development