ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ | Συνεργασία Δημάρχου Ηρακλείου με τον αντιπεριφερειάρχη

Συνεργασία Δημάρχου Ηρακλείου με τον αντιπεριφερειάρχη

image

Συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κ. Ευριπίδη Κουκιαδάκη είχε, στη Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν  θέματα που απαιτούν την κοινή δράση των δυο βαθμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς επίσης παρεμβάσεις και έργα που υλοποιούνται προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν έργα της ευρύτερης περιοχής του Ηρακλείου, όπου υπάρχει συνεργασία Περιφέρειας και Δήμου. Συγκεκριμένα, οι κ.κ. Κουκιαδάκης και Κουράκης βρέθηκαν αρχικά στο δρόμο ΠΑΓΝΗ – Βούτες – Σταυράκια, όπου ήδη έχουν κατασκευαστεί κυκλικοί κόμβοι, έχει τοποθετηθεί φωτισμός και ολοκληρώνονται  οι εργασίες ασφαλτόστρωσης με την χρήση αντιολισθηρού τάπητα.

Παράλληλα, είδαν από κοντά το σημείο όπου θα κατασκευαστεί η σύνδεση του ΠΑΓΝΗ με την εθνική οδό, ένα έργο που με την υλοποίησή του θα αποσυμφορηθεί το Γιόφυρο και ο δρόμος της Μεσαράς, ενώ θα εξυπηρετούνται καλύτερα οι κυκλοφοριακές ανάγκες του Πανεπιστημιακού Νοσκοκομείου, του Πανεπιστημίου Κρήτης, του ΙΤΕ και της ευρύτερης περιοχής.

 

Ακόμη, περιόδευσαν σε περιοχές όπου έχουν ήδη γίνει ή υλοποιούνται από κοινού παρεμβάσεις και εργασίες ασφαλτόστρωσης, όπως είναι η Λοφούπολη, η Σέμελη, οι Μαλάδες και ο Άγιος Σύλλας κ.α.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης
Powered by IT Development