ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ | Τη στήριξη του στους αστυνομικούς υπαλλήλους εξέφρασε ο Σταύρος Αρναουτάκης

Τη στήριξη του στους αστυνομικούς υπαλλήλους εξέφρασε ο Σταύρος Αρναουτάκης

image

Την αμέριστη στήριξη του στους αστυνομικούς που υπηρετούν στις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας σε ολόκληρη την Κρήτη εξέφρασε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης κατά την επίσκεψη του στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Ο περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τη διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού Ηρακλείου και με το αστυνομικούς και αξιωματικούς που υπηρετούν στο Αστυνομικό Μέγαρο και να ακούσει τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους. Ο κ. Σταύρος Αρναουτάκης δεσμεύτηκε να βοηθήσει στην δημιουργία της λέσχης σίτισης σε χώρο που ήδη έχει καθοριστεί, προκειμένου να σιτίζονται εκεί όχι μόνο αστυνομικοί υπάλληλοι αλλά και υπάλληλοι και των άλλων σωμάτων ασφαλείας.

 

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης συναντήθηκε επίσης με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου, Ταξίαρχο κ Νίκο Χριστοφάκη, όπου είχαν μία εκτενή συζήτηση για θέματα ασφαλείας σε επίπεδο νομού με τον περιφερειάρχη να ενημερώνεται για τους σχεδιασμούς που έχουν γίνει ειδικά για τις τουριστικές περιοχές, αλλά και την ύπαιθρο.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0

Powered by IT Development