ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ | Επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη σε Άγιο Ιωάννη Χωστό και στον Κρουσώνα

Επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη σε Άγιο Ιωάννη Χωστό και στον Κρουσώνα

image

Στην πόλη του Ηρακλείου συνέχισε τις περιοδείες του ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης όπου είχε την ευκαιρία μεταξύ άλλων να παρουσιάσει στους κατοίκους της περιοχής του Αγίου Ιωάννη Χωστού την μελέτη για την ανάπλαση του δρόμου Ηράκλειο - Μαλάδες. Ο αντιπεριφερειάρχης έκανε εκτενή αναφορά  για το συγκεκριμένο έργο που θα είναι ένα από τα πρώτα έργα που θα χρηματοδοτηθούν από τη νέα προγραμματική περιόδο.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου παρακολούθησε την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Κρουσώνα όπου παρουσιάστηκαν τα ευρήματα του ασύλητου Μινωικού τάφου που βρέθηκε στην είσοδο του χωριού κατά τη διάρκεια της κατασκευής του δρόμου Γάζι- Κρουσώνας. Την εκδήλωση οργάνωσαν ο Πολιτιστικός σύλλογος Κρουσώνα σε συνεργασία με το δήμο Μαλεβιζίου και την παρουσίαση των ευρημάτων έκανε η αρχαιολόγος και πρώην διευθύντρια της ΚΓ Εφορείας Κλασσικών και Προϊστορικών Αρχαιοτήτων Αθανασία Κάντα.

 

Ο αντιπεριφερειάρχης είχε την ευκαιρία συνομιλώντας με πολίτες αλλά και με εκπροσώπους του δήμου να αναφερθεί στο  έργο κατασκευής του δρόμου Γάζι- Κρουσώνας που διευκολύνει σημαντικά την μετακίνηση προς τον Κρουσώνα και τα γύρω χωριά.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0

Powered by IT Development