ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ | Ο Μ. Συντυχάκης για την άρνηση των υποψηφίων για debate

Ο Μ. Συντυχάκης για την άρνηση των υποψηφίων για debate

image

Η δήλωση του Μανώλη Συντυχάκη σχετικά με την άρνηση των υποψήφιων Δημάρχων Ηρακλείου για την κοινή τηλεοπτική αντιπαράθεση:

«Τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί καμία κοινή τηλεοπτική εμφάνιση των υποψήφιων δημάρχων για το Δήμο Ηρακλείου.

Την ευθύνη την φέρνουν αποκλειστικά οι υποψήφιοι δήμαρχοι των άλλων συνδυασμών, οι οποίοι με πρόσχημα την άρνηση συμμετοχής του Γ. Κουράκη, βρήκαν την ευκαιρία να απαλλαγούν από το μαρτύριο της απευθείας αντιπαράθεσης με τον υποψήφιο δήμαρχο της Λαϊκής Συσπείρωσης και την υπεροχή των θέσεων της. Άλλωστε, η στάση του κ. Κουράκη ήταν αναμενόμενη έχοντας την εμπειρία προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί τη στάση των ανθυποψήφιών μου. Οι προκάτοχοί τους σε προηγούμενες εκλογές είχαν την ευθυξία να παρακάμψουν την άρνηση του κ. Κουράκη και να συμμετάσχουν στην κοινή τηλεοπτική εμφάνιση.

Έστω και τώρα, καλώ τους υποψήφιους δημάρχους των άλλων συνδυασμών για το δήμο Ηρακλείου να δεχτούν πρότασή μας, για τηλεοπτική ή άλλης μορφής δημόσια αντιπαράθεση σε μέσο ή χώρο, ώρα και ημέρα που επιλέξουν οι ίδιοι, χωρίς καμία προϋπόθεση συμμετοχής από μέρους μας ή ως προς την επιλογή δημοσιογράφου.

Η άρνηση αποδοχής της πρότασή μας, σημαίνει φυγομαχία και αυτό ας το κρίνουν οι Ηρακλειώτες στην κάλπη την ερχόμενη Κυριακή, ψηφίζοντας «Λαϊκή Συσπείρωση», το συνεπές, με τόλμη και αποφασιστικότητα ψηφοδέλτιό μας.»

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm

Powered by IT Development