ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ | Στον Πύργο ο Σταύρος Αρναουτάκης

Στον Πύργο ο Σταύρος Αρναουτάκης

image

Με εγκαρδιότητα έγινε δεκτός σήμερα  το πρωι απο φορείς και πολίτες στον Πύργο του δήμου Αρχανών - Αστερουσίων ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Κρήτη Πρώτη Δύναμη" συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους  είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με φορείς, επαγγελματίες και πολίτες και να συζητήσει μαζί τους θέματα που τους απασχολούν αλλά και το σχέδιο ανάπτυξης της Περιφέρειας Κρήτης για την ενδοχώρα, που αποτελεί-μεταξύ άλλων-βασική προτεραιότητα του Σταύρου Αρναουτάκη για τη νέα πενταετία.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην προσπάθεια, που έχει αναλάβει η Περιφέρεια, για την   ανάδειξη της ποιότητας των κρητικών προϊόντων, μέσα από την ενιαία ονομασία «ΚΡΗΤΗ», με στόχο την ισχυροποίηση της θέσης τους στις αγορές του  εσωτερικού και του εξωτερικού. 
Παράλληλα όπως ανέφερε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης βασικό μέλημα της Περιφέρειας Κρήτης θα είναι η συνέχιση των προσπαθειών του ώστε ο πρωτογενής τομέας του νησιού να συνδεθεί με τον τουρισμό.
Ο περιφερειάρχης Κρήτης επισκέφτηκε την κεντρική αγορά του Πύργου, τις δημόσιες υπηρεσίες της περιοχής, ενώ είχε συνάντηση με  υποψηφίους δημάρχους του δήμου Αρχανών-Αστερουσίων.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0

Powered by IT Development