ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ | Στο δήμο Μαλεβιζίου ο Ευριπίδης Κουκιαδάκης

Στο δήμο Μαλεβιζίου ο Ευριπίδης Κουκιαδάκης

image

Σε χωριά του δήμου Μαλεβιζίου συνέχισε το απόγευμα της Τετάρτης ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης μαζί με κλιμάκιο υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού "Κρήτη Πρώτη Δύναμη".

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα εγκάρδιο από τους κατοίκους των περιοχών που επισκέφτηκε το κλιμάκιο των υποψηφίων που άκουσαν με προσοχή τον αντιπεριφερειάρχη και τους υποψηφίους να παρουσιάζουν το πρόγραμμα του συνδυασμού για τον αγροτικό τομέα αλλά και τα όσα έγιναν τα προηγούμενα 3,5 χρόνια με στόχο την στήριξη των αγροτών.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην προσπάθεια, που έχει αναλάβει η Περιφέρεια, για την ανάδειξη της ποιότητας των κρητικών προϊόντων, μέσα από την ενιαία ονομασία «ΚΡΗΤΗ», με στόχο την ισχυροποίηση της θέσης τους στις αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Παράλληλα όπως ανέφερε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου βασικό μέλημα της Περιφέρειας Κρήτης θα είναι η συνέχιση των προσπαθειών του ώστε ο πρωτογενής τομέας του νησιού να συνδεθεί με τον τουρισμό. Επίσης ο κ Κουκιαδάκης έκανε εκτενή αναφορά στο δρόμο Γάζι -Κρουσώνας που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αναπτυξιακά έργα που έχουν γίνει στο ορεινό Μαλεβίζι και θα διευκολύνει σημαντικά τους κατοίκους.

Συγκεκριμένα ο Ευριπίδης Κουκιαδάκης και το κλιμάκιο του συνδυασμού Κρήτη Πρώτη Δύναμη επισκέφτηκαν τα χωριά Κρουσώνας Σάρχος, Κιθαρίδα, Λουτράκι, Καλέσα και η περιοδεία ολοκληρώθηκε στην έδρα του δήμου Μαλεβιζίου το Γάζι όπου οι υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πολίτες και επαγγελματίες στο κέντρο της πόλης.

Την Πέμπτη 15 Μαΐου ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου και υποψήφιοι της περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου θα επισκεφθούν στις 10 το πρωί το Ασήμι ενώ το απόγευμα θα περιοδεύσουν στο κέντρο της πόλης και τις συνοικίες των Καμινίων και της Θερίσσου.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0

Powered by IT Development