ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Σύλλογος μετόχων ΟΦΗ: «Άμεση μεταβίβαση των μετοχών, για να συμμετάσχουμε στην Α.Μ.Κ. της ΠΑΕ»

Σύλλογος μετόχων ΟΦΗ: «Άμεση μεταβίβαση των μετοχών, για να συμμετάσχουμε στην Α.Μ.Κ. της ΠΑΕ»

image

Η μεταβίβαση των μετοχών που αντιστοιχούν στο ποσοστό που είχε καταθέσει ο σύλλογος μετόχων ΟΦΗ, αποτελούν προϋπόθεση για τη συμμετοχή του, στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ όπως ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου μετόχων αρχικά γίνεται αναφορά στο τελευταίο Δ. Σ. που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή (16/5), ενώ απονέμονται εύσημα στη διοίκηση για τη σωστή οικονομική διαχείριση της ΠΑΕ.

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά για το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών και τη σύσταση εταιρίας για την εμπορική διαχείριση του σήματος.

Όπως επισημαίνεται σχετικά, η μεταβίβαση των μετοχών αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή του συλλόγου στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, όπως και η εκπροσώπηση του συλλόγου στην υπό σύσταση εταιρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το ΔΣ του συλλόγου μετόχων ΠΑΕ Ο.Φ.Η. έγινε και είχε αρκετό ενδιαφέρον.

Το ευχάριστο είναι ότι παραβρέθηκαν φίλοι από τα παλιά κάνοντας αισθητή την παρουσία τους με θετικό τρόπο.

Ο σύλλογος μετόχων έδωσε τα εύσημα στην διοίκηση για την καλή οικονομική διαχείριση που γίνεται στην εταιρεία , ασφαλείς πληροφορίες μας λένε ότι 31/12/2013 υπήρχε λογιστικό κέρδος για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια.

Επίσης εύσημα εισέπραξε η διοίκηση για την κατάκτηση της 6ης θέσης και για την άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Αρνητικό ότι δεν προχωρά η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, όπου ο σύλλογος μέχρι τώρα δεν έχει συμμετοχή.

Για να συμμετάσχει ο σύλλογος στην ΑΜΚ απαιτούμε από την ΠΑΕ ΟΦΗ,

1) Άμεσα να μεταβιβάσει στον κόσμο του ΟΦΗ τις μετοχές του ΒΑΤΣΙΝΑ για τις οποίες έχει καταβάλει τα χρήματα του στις τράπεζες μαζί με τον φόρο.

1.    Να μεταβιβάσει άμεσα στον σύλλογο τις μετοχές για τα 252,097,11 που για το σκοπό αυτό έχει καταθέσει ο σύλλογος στην Παγκρήτια τράπεζα.

2.    Να μεταβιβάσει άμεσα στον κόσμο του ΟΦΗ τις μετοχές από τα κουπόνια μετοχές -ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ τα οποία ο κόσμος έπαιρνε από τα ΣΜ

Εφόσον πραγματοποιηθούν τα παραπάνω ο σύλλογος έχει τρόπο να συμβάλει στην ΑΜΚ, ο εμπαιγμός σε ότι αφορά τις μετοχές πρέπει να τελειώνει. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να εμπαίζει τον κόσμο του ΟΦΗ. Πρέπει να γίνει σαφέστατο ότι όσοι έβαλαν χρήματα ,είτε στην τράπεζα, είτε με κουπόνια κατόπιν προτροπής του συλλόγου , είτε πήραν μετοχές -κουπόνια Χαλκιαδάκης, δεν το έκαναν για ίδιο όφελος , δεν το έκαναν για να εισπράξουν κάποιο μέρισμα η για να αποκτήσουν υπεραξίες, το έκαναν μόνο και μόνο διότι θέλουν, ήθελαν ? Να βοηθήσουν την ομάδα, πιθανότατα είναι πρόθυμοι να το ξανακάνουν κανένας διαχειριστής δεν έχει το δικαίωμα να τους τους κοροϊδεύει.

Σήμα ΟΦΗ εμπορική διαχείριση

Μετά από αίτημα της ΠΑΕ ο σύλλογος συμφωνεί να εκμεταλλευτεί η ΠΑΕ εμπορικά το σήμα ΟΦΗ με σκοπό το κέρδος.

Όμως για την τάξη των πραγμάτων θέσαμε όρους αδιαπραγμάτευτους.

1.    δημιουργείται εταιρεία διαχείρισης προϊόντων με σήμα ΟΦΗ

2.    Ο σύλλογος συμμετέχει στο ΔΣ χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα, αποκλειστικός σκοπός η σωστή λειτουργία της εταιρείας.

3.    Πληρώνονται οι υπάλληλοι και οι φόροι πρώτοι από όλους.

4.    Αποδίδεται στον ΑΣ ΟΦΗ που είναι ο ιδιοκτήτης του σήματος τα νόμιμα

5.    ΟΛΑ τα υπόλοιπα χρήματα μπαίνουν και εγγράφονται στα βιβλία της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Γνωρίζουμε ότι τα brand name ΟΦΗ είναι το πλέον αναγνωρίσιμο στην Κρήτη, απορούμε γιατί η ΠΑΕ κωλυσιεργεί σε ότι αφορά το θέμα αυτό με αποτέλεσμα να χάνει έσοδα. Σαν σύλλογος μετόχων, το μοναδικό πράγμα που ζητάμε , και δεν το διαπραγματευόμαστε , είναι η διασφάλιση ότι τα χρήματα θα πηγαίνουν στα ταμεία της ΠΑΕ".

 

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Sporfm

Powered by IT Development