ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | Aνάκληση αδειών και κλείσιμο των σινεμά στο TALOS PLAZA!

Aνάκληση αδειών και κλείσιμο των σινεμά στο TALOS PLAZA!

image

Απόφαση "φωτιά" για τις χρήσεις γης και τη λειτουργία των εμπορικών κέντρων του Ηρακλείου εξέδωσε το 5ο Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας

Μια απόφαση- μπουρλότο, που βάζει φωτιά στις χρήσεις γης και στη λειτουργία των εμπορικών κέντρων του Ηρακλείου εξέδωσε πρόσφατα το 5ο Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας και που διατάσσει το Δήμο Ηρακλείου να κλείσει τους κινηματογράφους της ASSOS ODEON στο TALOS PLAZA.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, που αποκαλύπτει σήμερα το cretalive, ακυρώνεται η παράλειψη του Δήμου Ηρακλείου να σφραγίσει τα συγκεκριμένα καταστήματα και καλείται η δημοτική αρχή, μέσα σε διάστημα 60 ημερών να τα κλείσει, με ότι αυτό συνεπάγεται για το πιο μεγάλο εμπορικό κατάστημα που λειτουργεί στο Ηράκλειο, δικαιώνοντας τον επιχειρηματία Στέλιο Τσαγκαράκη, ιδιοκτήτη του ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ  που από έννομο συμφέρον είχε κινηθεί δικαστικά κατά της έκδοσης πολεοδομικής άδειας από το δήμο πριν από 7 χρόνια.

Ο κ. Τσαγκαράκης το 2007 είχε ζητήσει να ανακληθεί η άδεια για τη λειτουργία κινηματογράφων στο συγκεκριμένο χώρο, καθώς υποστήριζε πως στο συγκεκριμένο οικόπεδο δεν επιτρέπεται η χρήση γης για τη δημιουργία εμπορικού κέντρου και χώρων συνάθροισης του κοινού. Μετά από χρόνια και μετά από αλληλοσυγκρουόμενες αποφάσεις, πριν από λίγες μέρες το 5ο Τμήμα του ΣτΕ διατάσσει το δήμο να σφραγίσει τους κινηματογράφους στο TALOS δεχόμενο ουσιαστικά το σκεπτικό του εναγόμενου επιχειρηματία. Αυτό θα πρέπει να γίνει μάλιστα άμεσα και σε διάστημα 60 ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης στο δήμο κάτι που έγινε πρόσφατα γνωστό. 

Στη Λότζια γνωρίζουν ήδη την απόφαση και παρακολουθούν στενά την υπόθεση, περιμένοντας για να δουν πως θα κινηθούν. Την ίδια ώρα, πυρετός επικρατεί στα νομικά γραφεία των δύο πλευρών, ενώ πληροφορίες από το περιβάλλον του ιδιοκτήτη του TALOS κ. Χούμπαυλη γίνεται λόγος για μια απόφαση που δεν ευσταθεί πουθενά και ετοιμάζονται να καταθέσουν αίτηση ακύρωσης της ποινής.

πηγή:cretalive.gr

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0

Powered by IT Development