ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | Υδατοδεξαμενές χιλιάδων λίτρων παρέδωσε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία ο Δήμος Ηρακλείου

Υδατοδεξαμενές χιλιάδων λίτρων παρέδωσε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία ο Δήμος Ηρακλείου

image

Με τέσσερις σύγχρονης τεχνολογίας υδατοδεξαμενές χωρητικότητας χιλιάδων λίτρων νερού εφοδιάζει ο Δήμος Ηρακλείου την Πυροσβεστική υπηρεσία προκειµένου να τοποθετηθούν σε θέσεις εντός των διοικητικών ορίων του ∆ήµου, οι οποίες είναι επικίνδυνες από πλευράς δασικών πυρκαγιών.

Τις υδατοδεξαμενές παρέδωσε στον Περιφερειακό Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης κ.Δ.Ραπανάκη και τον Διοικητή της Π.Υ Ηρακλείου κ. Εμμ.Δαμουλάκη, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος ο κ. Πέτρος Ινιωτάκης.

Όπως δήλωσε ο κ.Ινιωτάκης, αξιοποιώντας με το καλύτερο τρόπο τα Ευρωπαϊκά κονδύλια εφοδιάζουμε όλες τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης με σύγχρονα μέσα και υποδομές ώστε να μπορούν να προσφέρουν τη βοήθειά τους όπου χρειάζεται.

O Δήμος Ηρακλείου, συνέχισε ο κ. Ινιωτάκης, στο πλαίσιο της κοινωνικής του αποστολής έχει καθήκον και υποχρέωση να προστατεύει την ανθρώπινη ζωή και την περιουσία των δημοτών γι’ αυτό και συνεργάζεται με όλες τις υπηρεσίες και τους φορείς.

OI ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΔΑΤΟΔΕΞΑΜΕΝΕΣ

Οι  υδατοδεξαμενές νέας τεχνολογίας είναι ελαστικές τύπου FIREFLEX TANK ανοιχτού τύπου για εναέρια και επίγεια λήψη νερού

Είναι αναδιπλούμενες και κατασκευασμένες από βαρέως τύπου βιομηχανικό και αντιμουχλικό ύφασμα

Έχουν χωρητικότητα 22.700 Lt οι τρεις (3) και  χωρητικότητας 36.320 Lt η μία (1).

Η προμήθεια των υδατοδεξαμενών εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας «Ελλάδα – Κύπρος 2007-2013» με 100% χρηματοδότηση (κατά 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤΠΑ) και 20% από Εθνικούς πόρους της Ελλάδας και της Κύπρου).

Ο Δήμος Ηρακλείου ως συντονιστής εταίρος μέσω του Τμήματος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, υλοποιεί συνολικά το έργο με τίτλο «Πρόληψη και Διαχείριση Φυσικών Κινδύνων στις Χωρικές Ενότητες Δήμου Ηρακλείου, Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, Δήμου Αραδίππου και Επαρχίας Πάφου» με ακρωνύμιο «ΦΥΚΗΣΑΠ».

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0

Powered by IT Development