ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | Εθελοντική αιμοδοσία στου Κοκκίνη

Εθελοντική αιμοδοσία στου Κοκκίνη

image

Την πραγματοποίηση εθελοντικής αιμοδοσίας στην περιοχή του Κοκκίνη Χάνι, γνωστοποίησε ο «Αιματοκρήτης».

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 στο Πνευματικό-Πολιτιστικό Κέντρο "Αξιον Εστί" και ώρες 16:00-19:30, με διοργανωτές την Ενορία, το Πολιτιστικό Κέντρο, το Δημοτικό Σχολείο και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων στο Κοκκίνη Χάνι.

Τονίζουμε ότι δεν υπάρχει τράπεζα αίματος και κάθε αιμοδότης λαμβάνει κάρτα με την οποία μπορεί να καλύψει μελλοντική ανάγκη σε αίμα δική του ή συγγενή.
Αίμα μπορεί να δώσει κάθε υγιής άνδρας ή γυναίκα από 18-62 ετών που ζυγίζει >50 κιλά και αισθάνεται καλά την ημέρα της αιμοδοσίας. Πρέπει να έχουν περάσει 3 ώρες από το μεσημεριανό, να μην έχει καταναλώσει αλκοόλ και να είναι ξεκούραστος.

Το έμπειρο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της κινητής μονάδας Παγνη που θα πραγματοποιήσει τις αιμοδοσίες και οι εξειδικευμένοι εθελοντές του Αιματοκρήτη θα είναι εκεί για να είναι η εμπειρία της αιμοδοσίας μοναδική! Η δικαδικασία εξάλλου είναι τελείως ακίνδυνη, ανώδυνη και διαρκεί λίγα λεπτά!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.aimatocritis.blogspot.gr ή τηλ. 6978246797».

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0

Powered by IT Development