ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | Μεγάλο ενδιαφέρον στις εκδηλώσεις για το αγροδιατροφικό σύστημα

Μεγάλο ενδιαφέρον στις εκδηλώσεις για το αγροδιατροφικό σύστημα

image

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή κατοίκων και παραγωγών αγροτικών προϊόντων πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο που πέρασε, οι εκδηλώσεις για το αγροδιατροφικό σύστημα που οργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου, σε Βενεράτο, Άγιο Μύρωνα και Προφήτη Ηλία.

Στις ενημερωτικές συναντήσεις αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούσαν,την κτηνοτροφική και φυτική παραγωγή, την καινοτομία και τις εξαγωγές .

Παράλληλα αναδείχτηκαν και τα οφέλη  που θα προκύψουν για την  αγροτική οικονομία  από την αξιοποίηση των τοπικών προϊόντων μετην ανάδειξη, προβολή, προώθηση και υποστήριξήτους.

Εκπρόσωποι του παραρτήματος Κρήτης του ΓΕΩΤΕΕ ,καθηγητές του ΤΕΙ Κρήτης και εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων και επιχειρήσεων, απάντησαν σε ερωτήσεις παραγωγών, εμπόρων τοπικών προϊόντων κ.α που παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις εσπερίδες, για το πώς μπορεί να επιτευχθείη αύξηση και η βελτίωση της παραγωγής κι η ενίσχυση των εξαγωγών και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας

Ο αντιδήμαρχος αγροτικής ανάπτυξης και περιβάλλοντος κ. Πέτρος Ινιωτάκης ,ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχή διεξαγωγή των εκδηλώσεων αναφέρονταςότι θα συνεχιστούν και σε άλλες τοπικές κοινότητες.

 

Στόχος της Δημοτικής αρχής, τόνισε ο αντιδήμαρχος, είναι η στήριξη του αγροτικού τομέα και η ώθηση προς τη δημιουργία, την παραγωγικότητα και την καινοτομία για να ενισχυθεί το εισόδημα των κατοίκων της υπαίθρου του Δήμου Ηρακλείου.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development