ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | Εποικοδομητική συνάντηση για τον εργασιακό αθλητισμό

Εποικοδομητική συνάντηση για τον εργασιακό αθλητισμό

image

Πραγματοποιήθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο η συγκέντρωση των εκπροσώπων των φορέων για το 4ο Εργασιακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ, Βόλεϊ.

Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Ηρακλείου κ. Βαρδαβάς Κώστας, καλωσόρισε και απεύθυνε χαιρετισμό στους εκπροσώπους των ομάδων, αναφέρθηκε στις προτεραιότητες του ΔΟΠΑΦΜΑΗ για το 2015 και τόνισε το πνεύμα διεξαγωγής των αγώνων και το  βάρος που δίνει ο οργανισμός στην διοργάνωση των  τουρνουά Εργαζομένων που διοργανώνει εξ’ ολοκλήρου ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Στην συνάντηση συμμετείχε ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ δημοτικός σύμβουλος κ. Βουρεξάκης Γιώργος και τα μέλη της επιτροπής αθλητισμού ΔΟΠΑΦΜΑΗ και δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Ανδρεαδάκης Νεκτάριος & Τσαπάκης Ιωάννης, ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου κ. Βαβουρανάκης Χάρης  ο ιατρός κ. Στέλιος Ψυχαράκης  ο εκπρόσωπος των διαιτητών ποδοσφαίρου κ. Μαστορίδης Τάσος , ο αντιπρόεδρος  της ΕΚΑΣΚ  κ. Γιαννουλάκης Βαγγέλης και τα μέλη της τεχνικής επιτροπής  των τριών αθλημάτων κ.κ. Δραμητινός Μανόλης, Καβουσανός Γιώργος, Μακρής Παναγιώτης Σμυρνάκης Ορέστης, Βλάσης Ανδρέας και Σμυρνάκη Δέσποινα.

Ο υπεύθυνος υλοποίησης του προγράμματος ποδοσφαίρου κ. Συνάνης Σωτήρης, έκανε ένα απολογισμό για το 2014 και ακολούθησε στην ανάλυση του προσχέδιου της προκήρυξης για το 2015.

Ο υπεύθυνος υλοποίησης του προγράμματος Μπάσκετ – Βόλλευ κ. Τούλης Νίκος, έκανε ένα απολογισμό για το 2014 και ακολούθησε στην ανάλυση του προσχέδιου της προκήρυξης για το 2015.

Ακολούθησε  διάλογος ανταλλαγής απόψεων και τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους για την καλύτερη λειτουργία του τουρνουά.

Τέλη Ιανουαρίου προβλέπεται η έναρξη του τουρνουά.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development