ΑΡΧΙΚΗ | BLOG | HOT SPOTS | Τα Hot spots στο μεξικάνικο εστιατόριο "Aztecas"(photos)

Τα Hot spots στο μεξικάνικο εστιατόριο "Aztecas"(photos)

image

Ο Sporfm 87.6 βολτάρει στα πιο hot στέκια της πόλης .Στα Hot Spots του Ηρακλείου

Ειμαι της αποψης οτι στη ζωή μας πρέπει να δοκιμάζουμε πολλά πράγματα .Ενα απ αυτά είναι και το φαγητό.Είναι ένας τρόπος να ταξιδέψεις στο χώρο και στο χρόνο.
Εμείς προς το παρόν θα σας πάμε ένα ταξίδι στο χώρο μέσα απο το μεξικάνικο εστιατόριο Aztecas.Μπορεί το Μεξικό να είναι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά μας αλλά τα παιδιά στο Aztecas μας φέρνουν τη Μεξικάνικη  κουζίνα στο κέντρο του Ηρακλείου στη Χάνδακος 22.


Είναι μια κουζίνα με πλούσιες δυνατές γεύσεις , ποικιλία υλικών και χρωμάτων ,νόστιμη και λαχταριστή που στηρίζεται στο καλαμπόκι τα φασόλια τις διάφορες πιπεριές τα μπαχαρικά τα εξωτικά φρούτα το τυρι και το κρέας.Τα tacos, τα nachos με  guacamole, οι quesadillas και τα enchiladas είναι μερικά μόνο από τα πιατα που μπορείτε να γευτείτε εδω πικάντικα και μη. Ναι έχετε αυτή την επιλογή εσείς που για τους δικούς σας λόγους απαρνιέστε το hot stuff.

Η εξυπηρέτηση είναι super και τα κορίτσια που δουλεύουν εκεί είναι πάντα έτοιμα να σε βοηθήσουν με το menu και τα πιάτα που προσφέρει το μαγαζί.Ο χώρος είναι υπέροχος στο κλίμα του tex mex εστιατορίου και οι τιμές απολυτα λογικές.

Παρατηρώντας και ρωτώντας τον κόσμο κατάλαβα ότι υπάρχουν φανατικοί του μεξικάνικου φαγητού στην πόλη μας φανατικοί φίλοι του Aztecas και αυτό οφείλεται όχι μόνο στα παραπάνω γραφόμενα αλλά και στην περίεργη χημεία χρωμάτων, γεύσεων μυρωδιών,συναισθημάτων και χαρούμενων ανθρώπων.Ειμαι σίγουρος θα τα νιώσετε όλα αυτά όπως κι εγώ όταν έρθετε απ εδώ.

Αυτά προς το παρόν.Απ το μεξικάνικο εστιατόριο Aztecas ……FELIZ NAVIDAD!!!

Mexican Lovers!!

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0

Powered by IT Development