ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | Την Παρασκευή (16/1) τα νεότερα για τη λειτουργία του Παγκρητίου

Την Παρασκευή (16/1) τα νεότερα για τη λειτουργία του Παγκρητίου

image

Θέση για την αναστάτωση που έχει προκληθεί στη λειτουργία του Παγκρητίου σταδίου εξ’ αιτίας της φθοράς που υπήρξε από τη σφοδρή κακοκαιρία που είχε ως αποτέλεσμα την αποκόλληση μέρους του σκέπαστρου, πήρε η εταιρεία διαχείρισης του σταδίου.

Αποκορύφωμα αυτής της αναστάτωσης ήταν η αναβολή του αγώνα ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Πανιώνιο, ο οποίος επρόκειτο να γίνει την Τετάρτη 14/1. Παράλληλα όμως είναι και οι δραστηριότητες τόσο για σωματεία άλλων αθλημάτων, όσο και για το κοινό οι οποίες επίσης αναστέλλονται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία του Δήμου, αναφέρει: «Η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ, σε συνέχεια της εισήγησης της  Επιτροπής Καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων Νομού Ηρακλείου,  ως προς τη μη διεξαγωγή αγώνων ποδοσφαίρου ή στίβου στο κεντρικό γήπεδο  του Παγκρητίου Σταδίου, αποφάσισε για προληπτικούς λόγους, να μην λειτουργήσουν και όλα τα άλλα Τμήματα και οι δραστηριότητες του Σταδίου για αύριο Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015.

Για την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015, θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση που θα αναρτηθεί στο site  της ΑΑΗ –ΑΕ ΟΤΑ www.aahaeota.gr και του Δήμου Ηρακλείου www.heraklion.gr.

Τα μέλη του Γυμναστηρίου του Παγκρητίου Σταδίου, για  εξυπηρέτησή τους, μπορούν να επισκέπτονται το Γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Πνευματικού Κέντρου Ηρακλείου στις  Πατέλες».

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0

Powered by IT Development