ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | Επαναλειτουργεί το Παγκρήτιο

Επαναλειτουργεί το Παγκρήτιο

image

Αίσιο τέλος έχουν οι προσπάθειες των ιθυνόντων της εταιρείας διαχείρισης του Παγκρητίου, καθώς οι ενέργειές τους έχουν ως αποτέλεσμα το στάδιο να λειτουργήσει και πάλι από τη Δευτέρα 16/2.

Παρά το σημαντικό κόστος για την απομάκρυνση όλων των κατεστραμμένων υλικών, έπειτα από τις ζημιές που προκάλεσαν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες, οι απαραίτητες ενέργειες έγιναν και έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, ώστε το στάδιο και πάλι να μπορέσει με ασφάλεια να φιλοξενήσει κάθε είδους δραστηριότητες.

Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία διαχείρισης του σταδίου αναφέρει: «Η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ,  ενημερώνει, ότι  το Παγκρήτιο  Στάδιο, θα επαναλειτουργήσει,  από την Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015.

Η είσοδος των αθλητών και αθλουμένων όλων των δραστηριοτήτων στο στάδιο θα γίνεται από την Ανατολική Πύλη του σταδίου Θύρα 9  (είσοδος από την οδό Μουστακλή)».

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως δεν θα υπάρξει και κανένα πρόβλημα στη διεξαγωγή του εξ’ αναβολής αγώνα ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Πανιώνιο ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη 18/2. Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και για το τι θα πρέπει να γνωρίζουν οι φίλαθλοι, αναμένονται νέες ανακοινώσεις από την ΠΑΕ Εργοτέλης, αλλά και την εταιρεία διαχείρισης του σταδίου.

Επόμενο μέλημα θα είναι η πλήρη αποκατάσταση των ζημιών, αλλά και γενικά η συντήρηση του σταδίου, κάτι το οποίο είχαν παραμελήσει εντελώς οι προηγούμενες διοικήσεις διαχείρισης που έχουν την ευθύνη του, από τότε που παραχωρήθηκε από τα Ολυμπιακά Ακίνητα.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Sporfm
Powered by IT Development