ΑΡΧΙΚΗ | BLOG | HOT SPOTS | Τα Hot spots στο καφεπαντοπωλείο "Δίπολο" (Photos)

Τα Hot spots στο καφεπαντοπωλείο "Δίπολο" (Photos)

image

Ο Sporfm 87.6 επισκέπτεται τα καλύτερα σημεία της πόλης.Τα Hot spots του Ηρακλείου.

Αυτή τη φορά κάνουμε κάτι διαφορετικό.Ζητάμε απο τη Ζαχαρένια Φωσκολάκη υπεύθυνη της επιχείρησης να μας λύσει τις απορίες γύρω απ το καφεπαντοπωλείο "Δίπολο".

<<Το “Δίπολο αποτελεί τη πρώτη δραστηριότητα του cretan values, το πρώτο παραδοσιακό Καφεπαντοπωλείο προσαρμοσμένο στο σήμερα, με κεντρική φιλοσοφία “τα άριστα επιλεγμένα προϊόντα και γεύσεις της Κρήτης”

Μνήμες από τα παλιά τα χρόνια, τότε που στα χωριά μας μία απλή καθημερινή επίσκεψη στο καφεπαντοπωλείο της γειτονιάς ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία, με τα αγνά Κρητικά προϊόντα να έχουν πάντα τον πρώτο λόγο, μέσα σε ένα πολύ φιλόξενο, φιλικό και παραδοσιακό περιβάλλον. Αυτή η μαγική εικόνα φιλοξενίας και γεύσης, μέσα από τις μνήμες και εμπειρίες πολλών χρόνων, αλλά και η απώλεια του μικτού χαρακτήρα των παραδοσιακών καφεπαντοπωλείων τα τελευταία χρόνια, μας έκαναν να αναπολήσουμε και να δημιουργήσουμε το “Δίπολο”, το πρώτο παραδοσιακό Καφεπαντοπωλείο της Κρήτης.

Η φιλοσοφία του ξεκινάει από την ονομασία του, η οποία συμβολίζει το μικτό κατάστημα ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ - ΚΑΦΕΝΕΙΟ, με προϊόντα προς πώληση στο παντοπωλείο, τα οποία είναι και η βάση για τη παρασκευή ξεχωριστών πιάτων από τη Κρητική Κουζίνα που προσφέρονται στο παραδοσιακό καφενείο- μεζεδοπωλείο μας.

Ακόμα συμβολίζει τη σχέση του ΧΘΕΣ με το ΣΗΜΕΡΑ, ακολουθώντας την εξέλιξη χωρίς να χάνει την ταυτότητα του.

Τα αγνά Κρητικά προϊόντα που για αιώνες είναι η βάση της Κρητικής διατροφής, μπορούν να αποτελέσουν τις άριστες επιλογές του σύγχρονου καταναλωτή, τόσο από πλευράς υγιεινής διατροφής, ανακόπτοντας τις ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες των σύγχρονων ανθρώπων των τελευταίων χρόνων, όσο και να είναι η βάση για μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες που προσφέρει ο τόπος μας.

Το παντοπωλείο μας διαθέτει προϊόντα που επιλέγονται με τα αυστηρότερα ποιοτικά κριτήρια από όλες της περιοχές της Κρήτης, βασισμένα στη φιλοσοφία του “cretanvalues”.>>

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0

Powered by IT Development