ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | Ξεπέρασε τον κίνδυνο ο Ν. Τούλης

Ξεπέρασε τον κίνδυνο ο Ν. Τούλης

image

Νικητής σε μια ακόμα σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του βγαίνει ο Νίκος Τούλης, ο οποίος υπέστη έμφραγμα, όμως μετά τα κρίσιμα 24ωρα έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να βγει από τη μονάδα εντατικής θεραπείας όπου νοσηλεύεται.

Ο αξιαγάπητος μπασκετάνθρωπος, πριν δυο ημέρες υπέστη έμφραγμα ενώ βρισκόταν στο Δήμο Ηρακλείου όπου και εργάζεται και άμεσα διακομίστε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, αφού πρώτα το πλήρωμα του ασθενοφόρου που έφτασε τάχιστα, του έδωσε τις πρώτες βοήθειες οι οποίες αποδείχθηκαν σωτήριες για την πορεία της υγείας του.

Η μαγνητική εγκεφάλου όπου υποβλήθηκε στη συνέχεια έδειξε ότι ευτυχώς δεν είχε υποστεί κάποια βλάβη και μετά τα δύο πρώτα 24ωρα και την αμέριστη συμπαράσταση των γιατρών, η πορεία της υγείας του Νίκου Τούλη σταθεροποιήθηκε. Παρόλα αυτά παραμένει ακόμα μερικώς διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας, από την οποία θα βγει τις επόμενες ημέρες.

Στο πλευρό του όπως είναι φυσικό βρίσκεται όλη του η οικογένεια, φίλοι και συνάδελφοί του. Να ευχηθούμε και εμείς από την πλευρά μας στο Νίκο Τούλη ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους κανονικούς του ρυθμούς.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0

Powered by IT Development