ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για το Arkalochori Street Run

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για το Arkalochori Street Run

image

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για τη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Κρήτης που θα διεξαχθεί στις 04 Οκτωβρίου 2015  από τον Αθλητικό Σύλλογο Υγείας «ΑΘΛΗ.Σ.Υ». Παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο (21χλμ) θα διεξαχθούν  για δεύτερη χρονιά  3 ακόμα αγώνες, 5 χιλιομέτρων τρεξίματος και περπατήματος , 10 χιλιομέτρων και 1000 μέτρων για παιδιά Δημοτικού, με την ονομασία  Arkalochori Street Run.

Η μεγάλη επιτυχία των αγώνων του 2014 αλλά και ο μεγάλος αριθμός εγγραφών στο φετινό αγώνα από την Ελλάδα και το εξωτερικό δείχνουν ότι ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης θα είναι μια μεγάλη γιορτή που απευθύνεται όχι μόνο σε έμπειρους αθλητές αλλά σε όλους τους πολίτες που θέλουν να ζήσουν μια διαφορετική εμπειρία, ακόμα και αν δεν έχουν τρέξει ποτέ. Στόχος της διοργάνωσης είναι να δούμε ξανά χαμόγελα όπως αυτά των αθλητών που  συμμετείχαν στον αγώνα του 2014, καθώς ο αθλητισμός αποτελεί ιδανική διέξοδο από τα προβλήματα της εποχής.

Αρκετοί μουσικοί και θεατές στα 5 χωριά που θα διασχίσει ο αγώνας, θα δίνουν παλμό στους αθλητές αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι το τρέξιμο είναι και διασκέδαση.

Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης  θα είναι και αγώνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης  για τον καρκίνο του μαστού. Με σύνθημα «τρέχουμε για την υγεία μας» και σε συνεργασία με τους συλλόγους «Στόχος-Πρόληψη» και «ΕΥ ΖΩ με τον καρκίνο» θα δώσουμε αγώνα ενημέρωσης για την πρόληψη από τον Καρκίνο του Μαστού.

Δηλώστε συμμετοχή σήμερα κιόλας καθώς η ζήτηση είναι μεγάλη και οι θέσεις αναμένεται να εξαντληθούν αρκετές ημέρες πριν τον αγώνα.

Στις 4 Οκτωβρίου η καρδιά του αθλητισμού θα χτυπάει στο κέντρο της Κρήτης!

Πληροφορίες εγγραφές στο www.cretehalfmarathon.com

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development