ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | Αθλητικές δράσεις στα Ενετικά Τείχη από το Δήμο και το ΚΕΘΕΑ

Αθλητικές δράσεις στα Ενετικά Τείχη από το Δήμο και το ΚΕΘΕΑ

image

Ο Δήμος Ηρακλείου, το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λακκιωτών καλούν τους Ηρακλειώτες στα Ενετικά Τείχη, στο αλσύλλιο πάνω από την Καινούργια Πόρτα, για αθλητικά παιχνίδια και πικ -νικ.

Ο οχυρωματικός περίβολος, το μοναδικό αυτό πολιτισμικό μνημείο της πόλης είναι συνυφασμένο με την ιστορία του Ηρακλείου που μπορεί  με την παρουσία, τη φροντίδα και την αγάπη των πολιτών και της Δημοτικής Αρχής να γίνει σημείο αναφοράς για ποικίλες αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες. Μπορεί να γίνει  χώρος περιπάτου αλλά και χώρος για μικρές εκδρομές.

Πάμε τείχη... λοιπόν  και οι αθλητικές δραστηριότητες, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου  ξεκινάνε στις 10:00 στο Αλσύλλιο πάνω από την Καινούργια Πόρτα. Τα αγωνίσματα που θα διεξαχθούν είναι τοξοβολία, ξιφασκία, σκάκι, σκάκι με την υποστήριξη του Α.Ο. Θησέας (ξιφασκία), Σκακιστικό Τμήμα ΟΦΗ, Γ.Σ. Αθλοκίνηση (τοξοβολία).

Ακόμα θα διεξαχθούν στο χώρο τα αγωνίσματα μπότσια, κρητικό βόλι, μήκος χωρίς φορά, ρήψεις στεφανιών σε κώνους και διελκυστίνδα. Η συμμετοχή των μικρών και μεγάλων αθλητών είναι ελεύθερη.

Στον ίδιο χώρο θα υπάρχει η δυνατότητα για πικ- νικ. Με τη συμβολή των χορηγών, ΔΕΠΤΑΗ ΑΕ ΟΤΑ, CENTRAL- alldaycafé restaurant, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ SUPERMARKET, ΣΕΛΗΝΑΡΙ θα έχουν ετοιμαστεί 300 σακουλίτσες με ένα μικρό κέρασμα για πικ- νικ από τα μέλη της κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Στις 12:00 στο γήπεδο του ΕΡΓΟΤΈΛΗ,  θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ ομάδας του Δήμου Ηρακλείου (αιρετοί- υπάλληλοι) και του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Η διοργάνωση εντάσσεται στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης του Δήμου Ηρακλείου  με το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ  με τίτλο «ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΤΟΧΑΣΤΗ Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ» αλλά ευρύτερων συνεργασιών με τοπικούς φορείς για παρεμβάσεις προστασίας και ανάδειξης γειτονιών και μνημείων του Ηρακλείου.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0

Powered by IT Development