ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | Avant premiere στον "Β. Κορνάρος" της ταινίας «Ένας Άλλος Κόσμος»

Avant premiere στον "Β. Κορνάρος" της ταινίας «Ένας Άλλος Κόσμος»

image

Avant premiere στον κινηματογράφο Βιτσέντζος Κορνάρος της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας Άλλος Κόσμος» την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου παρουσία του ιδίου.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παρουσιάζει τη νέα του ταινία «Ένας Άλλος Κόσμος» στο Ηράκλειο την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στις 20:30 στον κινηματογράφο Βιτσέντζος Κορνάρος.

«Ένας άλλος κόσμος» έρχεται… μέσα από το φακό, τη γραφή και τη ματιά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Πρόκειται για μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε, η οποία ξεδιπλώνεται στην Ελλάδα του σήμερα. Τρεις ιστορίες που ενώνουν Έλληνες και ξένους πολίτες. Τρεις ιστορίες που φέρνουν κοντά δύο διαφορετικούς κόσμους, σε μια Ελλάδα που αλλάζει. Διαφορετικές οπτικές, από διαφορετικές γενιές, πάνω σε θέματα όπως το μεταναστευτικό, το εργασιακό αλλά και τη δεύτερη ευκαιρία που οι ήρωες επιζητούν, με όχημα τον έρωτα.

Τρεις γενιές Ελλήνων που πολεμούν να αντέξουν μια σκληρή πραγματικότητα και ξεφεύγουν μέσα από έναν δυνατό έρωτα. Τρεις γενιές ξένων πολιτών που βρίσκονται στη χώρα μας και ερωτεύονται Έλληνες στη δυσκολότερη περίοδο. Κάθε ιστορία έχει τον τίτλο της. Κάθε ιστορία έχει τη δική της ματιά, το δικό της δίλλημα και τη δική της ανατροπή έως ότου ενωθούν σε μια ενιαία πλοκή. Μύθοι και πραγματικότητα χτίζονται και γκρεμίζονται πότε γλυκά, πότε βίαια.

Η ταινία «Ένας Άλλος Κόσμος» θα κυκλοφορήσει από την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος.

Δείτε το πρόγραμμα των προβολών και κρατήστε τα εισιτήρια σας εδώ.

«Ένας άλλος κόσμος» Μία σύγχρονη ερωτική τριλογία σε μία Ελλάδα που αλλάζει.

Ένα καστ σημαντικών ηθοποιών από Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Ασία δίνει φως στους ήρωες και τις ιστορίες τους. Ανάμεσά τους, ο J.K. Simmons, ο οποίος βραβεύτηκε με Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου, αλλά και Χρυσή Σφαίρα, για την ταινία «Whiplash» («Χωρίς μέτρο»). Πρωταγωνιστούν, επίσης, οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Andrea Osvart, Μαρία Καβογιάννη, Μηνάς Χατζησάββας, Tawfeek Barhom, Νίκη Βακάλη.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development