ΑΡΧΙΚΗ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Έλυσαν τα συμβόλαιά τους Στεβάνοβιτς-Γρομητσάρης, προς Ξάνθη ο Καμαρά

Έλυσαν τα συμβόλαιά τους Στεβάνοβιτς-Γρομητσάρης, προς Ξάνθη ο Καμαρά

image

Άνοιξε η «Κερκόπορτα» στον Εργοτέλη με τους Στεβάνοβιτς και Γρομητσάρη να είναι οι πρώτοι που αποχωρούν, καθώς αμφότεροι έλυσαν τα συμβόλαιά τους με την κρητική ομάδα, την ίδια ώρα που ο Γάσα Καμαρά συμφώνησε με την Ξάνθη να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Οι Μίροσλαβ Στεβάνοβιτς και Χρήστος Γρομητσάρης, ζήτησαν σήμερα (30/12) το πρωί να συναντηθούν με τους Δημήτρη Παπουτσάκη και Σταύρο Λαμπράκη, όπως και έγινε στο Μαρτινέγκο. Και οι δύο τόνισαν πως δεν μπορούν για προσωπικούς λόγους να παραμείνουν στον Εργοτέλη και ζήτησαν να λύσουν τα συμβόλαιά τους, με τους ανθρώπους της κρητικής ομάδας να κάνουν δεκτά τα αιτήματά τους.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Γάσα Καμαρά, ο οποίος όμως δεν έχει έρθει ακόμα στο Ηράκλειο. Ο διεθνής Μαυριτανός ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ξάνθη και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Super League με τη φανέλα της. Η πλευρά του παίκτη έχει ενημερώσει για το θέμα τους διοικούντες τον Εργοτέλη και θα υπάρξει συνάντηση απλά και μόνο για να λυθεί και το δικό του συμβόλαιο.

Όπως είχαμε αναφέρει οι τρεις αυτοί παίκτες, συν τον Παμλίδη ο οποίος επίσης θα αποτελέσει παρελθόν, ήταν δεδομένο πως δεν θα συνέχιζαν στον Εργοτέλη, οι άνθρωποι του οποίου πλέον ευελπιστούν πως δεν θα υπάρξει συνέχεια στις αποχωρήσεις, τουλάχιστον για το επόμενο δεκαπενθήμερο, ώστε αν όλα πάνε καλά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Δ. Παπουτσάκη, να μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει να υπάρχει.

Η 17η Ιανουαρίου είναι η ημέρα που θα κρίνει το μέλλον του Εργοτέλη και μέχρι τότε τρεις συγκεκριμένοι άνθρωποι της ομάδας καταβάλουν κάθε ανθρωπίνως δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να συνεχίσει να υπάρχει η ΠΑΕ…

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Sporfm

Powered by IT Development