ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | Δύο κορυφαίοι GoogleDevelopersExperts αναθεωρούν το διαδίκτυο από το Ηράκλειο

Δύο κορυφαίοι GoogleDevelopersExperts αναθεωρούν το διαδίκτυο από το Ηράκλειο

image

Το GoogleDevProgressive Web Apps(#PWA) ανοίγει τις πόρτες του και  περιμένει τους Ηρακλειώτες μαζί με το Δήμο Ηρακλείου σήμερα Πέμπτη 21 Ιουλίου στις 16:00 στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου (Πλαστήρα με Ρωμανού).

 

Η επίσημη κοινότητα Google Developers Group (GDG) Ηρακλείου σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου(τμήμα Τουρισμού) παρουσιάζουν ότι πιο νέο κυκλοφορεί στον τομέα του Web και πώς μπορείτε να επωφεληθούν από τα“Progressive” Web Εργαλεία εταιρείες, επιχειρήσεις  ή προγραμματιστές.

“Είναι μια μοναδική ευκαιρία η οποία δεν πρέπει να χαθεί καθώς θα ενημερωθούμε για τις τελευταίες εξελίξεις στις Τεχνολογίες Web που ανακοινώθηκαν μόλις τον προηγούμενο μήνα στην Ολλανδία στο GoogleProgressive Web AppsDevSummit, απευθείας από δυο προγραμματιστές που εργάζονται πάνω στην ανάπτυξη των τεχνολογιών web και θα βρεθούν στο Ηράκλειο αποκλειστικά για να μοιραστούν μαζί μας τις γνώσεις τους και να μας λύσουν κάθε απορία.”

Τί ακριβώς είναι τα Progressive Web Apps;

Γνωρίζουμε ήδη τις δυνατότητες των Websites, MobileApps& Web Apps, τί ακριβώς όμως είναι και τί προσφέρει η νέα τεχνολογία των Progressive Web Apps; Τα webapps έχουν τη δυνατότητα να προωθούν ειδοποιήσεις, να λειτουργούν offline, να φορτώνονται στην κεντρική σελίδα. Τα mobileapps συγκριτικά δεν προσφέρουν τις ίδιες δυνατότητες με τα Web Apps. Αυτήν την αδυναμία έρχονται να λύσουν τα progressivewebapps που όπως λέει και το όνομά τους προοδευτικά όσο περισσότερο χρησιμοποιούνται από τον χρήστη τόσες περισσότερες βελτιωμένες πληροφορίες, ειδοποιήσεις και εμπειρία του παρέχουν, γρήγορα και αξιόπιστα. Γιατί να ταλαιπωρούμαστε με τη λήψη μιας εφαρμογής στο κινητό μας ενώ μπορούμε να έχουμε απευθείας πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μέσα από μια ιστοσελίδα;

Μερικές εφαρμογές που είναι γνωστές ως Progressive Web Apps

The Washington Post, Air Berlin, Booking.com, The Weather Company, FlipKart, AliExpress

Για πρώτη φορά στο Ηράκλειο, υποδεχόμαστε τον UriShaked από το Ισραήλ και τον UmarHansa από το Λονδίνο, δυο σπουδαίους GoogleDevelopersExperts στις Τεχνολογίες Web.Με τον UmarHansa θα μελετήσουμε πώς μπορούμε να ενσωματώσουμε τις καλύτερες πρακτικές των Progressive Web Apps σε ένα αυτοματοποιημένο περιβάλλον.Με τον UriShaked θα μάθουμε για τις τεχνολογίες των Low Energy & Web Bluetooth και μέσα από ένα live demo θα δούμε πως μπορούμε να ελέγξουμε έναν έξυπνο λαμπτήρα καθώς και ένα χαριτωμένο εκτυπωμένο 3D ρομπότ απευθείας μέσα από μια σελίδα web.

Ενώ θα έχουμε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να μάθουμε για τις τεχνολογίες Web απευθείας από τους κορυφαίους GoogleDevelopersExperts, η κοινότητα του GDG Ηρακλείου προσκαλεί τους προγραμματιστές, επιχειρήσεις, εταιρείες, εκπαιδευτικούς/ ερευνητικούς φορείς να συμμετέχουν στο "Sandbox" του #PWA (ανεπίσημη/ άτυπη έκθεση) και να προβάλλουν το έργο τους, τις ιδέες τους, τις υπηρεσίες, τα εργαλεία τους που σχετίζονται με το Web Designing και τις τεχνολογίες του, να ανταλλάξουν σκέψεις και ιδέες με το κοινό και να δικτυωθούν. Επιλεγμένα demos θα παρουσιαστούν στο κεντρικό stage του #PWA στην ενότητα των “LocalDemos”.

Κατά τη διάρκεια του #PWA στο GDG lounge που θα βρίσκεται στο"Sandbox" θα ακούσουμε μερικές σημαντικές ειδήσεις σχετικά με το Ηράκλειο και την πρωτοβουλία της Google «TogetherwithGoogleDevelopers” (Μαζί με τους GoogleDevelopers)

 

Η είσοδοςστο #PWA είναι εντελώς δωρεάν για τους συμμετέχοντες, απαιτείται εγγραφή εδώ ή στο επίσημο site#PWA. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συμμετέχετε στο “Sandbox” και στα “LocalDemos” δηλώστε το ενδιαφέρον σας στέλνοντας e-mail στο [email protected]

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0
Χαλκιαδάκης

Powered by IT Development