ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ | Ο Δήμος Ηρακλείου ανοίγει τις εγκαταστάσεις του στα σχολεία για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Ο Δήμος Ηρακλείου ανοίγει τις εγκαταστάσεις του στα σχολεία για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

image

Ο Δήμος Ηρακλείου συμμετέχει στην Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού (3 Οκτωβρίου 2016) ανοίγοντας από τις 3 έως τις 6 Οκτωβρίου τις αθλητικές του εγκαταστάσεις του στα σχολεία της πόλης για αθλητικές δράσεις.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Κώστας Βαρδαβάς, σε δήλωση του για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού τόνισε: «Θεωρούμε απαραίτητο να κατανοήσουν τα παιδιά από νωρίς στη ζωή τους ότι ο αθλητισμός και η καλή διατροφή είναι βασικές παράμετροι σωματικής και πνευματικής υγείας.Αυτή είναι μια από τις προτεραιότητες της πολιτικής μας στον αθλητισμό.

Η Αντιδημαρχία Αθλητισμού, υλοποιεί στις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις και στα πλαίσια του προγράμματος “Αθλητισμός για Όλους”, πολλές και διαφορετικές δράσεις μύησης των μαθητών  στον αθλητισμό,  για όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, με στόχο περισσότεροι μαθητές να γνωρίσουν βιωματικά τα ολυμπιακά και παραολυμπιακά αθλήματα. Παράλληλα, θα εκπονήσει πιλοτικόπρόγραμμα αναβάθμισης των σχολικών αυλών σε “χώρους κινητικής δραστηριότητας”.

Πιστεύουμε ότι κάθε σχολική αυλή μπορεί και πρέπει να γίνει κέντρο αθλητισμού και κινητικής δραστηριότητας και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας  θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το πετύχουμε».

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0

Powered by IT Development