ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | Το Wheeling2help φτάνει στο τέλος του

Το Wheeling2help φτάνει στο τέλος του

image

Την Κυριακή (9/10) και ώρα 17:00 στο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία ελευθερίας θα τερματίσει η εθελοντική δράση, Wheeling2help.

Το Wheeling2help που ξεκίνησε δυναμικά στις 7/9 από την Κωνσταντινούπολη, φτάνει στο τέλος της διαδρομής του.

Πρόκειται για τη φιλανθρωπική, εθελοντική δράση που οργανώθηκε φέτος για δεύτερη φορά, με ανθρώπους να ποδηλατούν 1700 χιλιόμετρα για να πετύχουν ένα μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από τη συγκέντρωση 19.000 ευρώ για την αγορά 100 αναπηρικών αμαξιδίων.

Οι ποδηλάτες βρίσκονται ήδη στο δρόμο για να διασχίσουν την Κρήτη. Σήμερα, Παρασκευή (7/10), βρίσκονται στα Χανιά και αύριο, Σάββατο (8/10) στο Ρέθυμνο, όπου και στις δύο πόλεις διοργανώνεται ήδη μεγάλη εκδήλωση με διάφορες βιωματικές δραστηριότητες.

Ο τελικός προορισμός είναι το Ηράκλειο και η πλατεία Ελευθερίας. Την Κυριακή (9/10) στις 17.00 θα διεξαχθεί μία μεγάλη γιορτή εθελοντισμού και παράλληλων δράσεων με σκοπό την ευαισθητοποίηση για τα άτομα με αναπηρία, με τη συμμετοχή τοπικών ομάδων και οργανώσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των διοργανωτών:

«Σας περιμένουμε λοιπόν όλους την Κυριακή στην πλατεία Ελευθερίας, να υποδεχτούμε τους ποδηλάτες και να γιορτάσουμε όλοι μαζί!

Are you Wheeling2help?

Περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να κάνετε κι εσύ μία μικρή συνεισφορά στο www.wheeling2help.com».

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0

Powered by IT Development