ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ | Στην ανακατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου 5Χ5 στα Δειλινά προχωρά ο Δήμος Ηρακλείου

Στην ανακατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου 5Χ5 στα Δειλινά προχωρά ο Δήμος Ηρακλείου

image

Στην ανακατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου 5Χ5 που βρίσκεται στην οδό Παύλου Μελά, στην περιοχή των Δειλινών προχωρά  ο Δήμος Ηρακλείου. Το γήπεδο βρίσκεται σε κοινόχρηστο δημοτικό χώρο και παρουσίαζε σημαντικά προβλήματα που επηρέαζαν την σωστή και ασφαλή λειτουργία του.

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων και Μελετών – Τμήμα Υπαίθριων Χώρων του Δήμου Ηρακλείου προχώρησε στη σύνταξη  μελέτης ανακατασκευής του γηπέδου  με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης. Το τεχνικόαντικείμενο του έργουαφοράκυρίως : την καθαίρεσητων παλαιώνσιδηροσωλήνωνπερίφραξης και  την απομάκρυνση   των φθαρμένων διχτυώνπλαγιοκάλυψης.  Παράλληλα  θα τοποθετηθούν  νέα δίχτυαπλαγιοκάλυψης και οροφοκάλυψης, ενώ προβλέπονται  νέα κιγκλιδώματα περιμετρικά του γηπέδου καθ΄ ύψος.Θακαθαιρεθούν οιυφιστάμενες  κερκίδες εντός του αγωνιστικού χώρου για λόγουςασφαλείας.Τέλος  θα τοποθετηθεί νέος συνθετικός χλοοτάπηταςτελευταίαςγενιάς σε επιφάνεια περίπου 750 μ2, νέα γκολπόσταλουμινίου και προστατευτικά πρόσκρουσης αθλητών κ.α. Το συνολικό κόστος του έργου ανέρχεται στο ποσό των 73.800,00 Ευρώ.

Με αυτά τα δεδομένα ο Δήμος Ηρακλείου προκηρύσσει Συνοπτικό  Διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου: Ανακατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου 5Χ5 Δειλινών.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού, το έντυπο Οικονομικής Προσφοράς που θα συμπληρωθεί από τους διαγωνιζόμενους μέχρι τις 05/01/2017 και ώρα 14:00,  από τα Γραφεία της  Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων & Μελετών, Οδός Διονυσίου 13Α - Ν. Αλικαρνασσός. Πληροφορίες: Σπυριδάκης Γιάννης (γραφείο 14,1ος όροφος)τηλ.: 2813-409856. Για την παραλαβή των συμβατικών τευχών και  του έντυπου προσφοράς, οι ενδιαφερόμενοι καταβάλλουν το ποσό των 5,00 €. Τα συμβατικά τεύχη μαζί με τα τυχόν συνοδευτικά σχέδια του έργου, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα www.heraklion.gr, σε ηλεκτρονική μορφή. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 10/1/2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ.(λήξη επίδοσης προσφορών).

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0

Powered by IT Development